Fond de ten Iguacu, Natural Radiant Longwear Foundation, Nars, 30ml

Nars
221,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Nars
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Un fond de ten unic, ușor, care oferă 16 ore de purtare rezistentă la decolorare, cu acoperire construibilă, medie până la totală, care arată și se simte natural.

Există haine lungi. Și apoi sunt îmbrăcămintea rezistentă. Vă prezentăm primul fond de ten de 16 ore al NARS. De negăsit. De neoprit. Spre deosebire de orice altceva. Longwear este în sfârșit ușoară. Acoperirea ridicată este acum super naturală. Formula sa respirabilă, rezistentă la decolorare este infuzată cu extracte de zmeură, măr și pepene verde pentru a ajuta la netezirea și la îmbunătățirea aspectului pielii tale instantaneu și în timp. Se poartă mai mult timp. Rămâne mai puternic. Arată mai bine cu fiecare oră. Tehnologia specializată de potrivire a pielii asigură cea mai naturală potrivire de până acum.

Beneficii cheie
• 16 ORE RESISTENT LA DEPOZIRE
-16 ore de purtare rezistentă la decolorare, cu acoperire medie spre totală, construibilă.
- Rezistent la transfer. Rezistent la transpirație. Rezistă la oxidare, astfel încât culoarea rămâne adevărată toată ziua.
- Rămâne proaspăt și vibrant, ca și cum tocmai ar fi aplicat.
,
• FORMULĂ PENTRU ÎMBUNĂTARE A PIELEI
- Skin Optimizing Complex, un amestec de extracte de zmeură, măr și pepene verde, ajută la susținerea fibrelor elastice ale pielii pentru a netezi și a îmbunătăți textura pielii în timp pentru o strălucire optimă.

• ACOPERIRE CONSTRUBILĂ FĂRĂ GREUTATE
- Tehnologia în curs de brevet oferă o textură unică fără greutate și respirabilă.
- Capacitate superioară de amestecare pentru un efect imperceptibil, care arată natural, ca pielea, nu arată sau se simte groaznic, greu, uscat sau mascat.

• SE POTRIVĂ PERFECT CU TONUL PIELUI
- O combinație unică de bază translucidă cu pigmenți acoperiți cu aminoacizi micronizați și pudre de echilibrare a tonurilor minerale care imită nuanța pielii, fuzionand cu pielea pentru cea mai apropiată potrivire.
- 34 de nuanțe care se potrivesc cu pielea pentru toate tonurile și subtonurile pielii.

Descriere brand

Fascinația lui François Nars pentru culoare, puritate și textura a dus la crearea în 1994 a brandului emblematic NARS ca o adevărată sărbătoare a individualității. Cele 12 rujuri ale sale originale – și succesul lor imediat la lansare – continuă să inspire creativitate, expresie de sine și măiestrie nelimitată. NARS îmbrățișează îndrăzneala la fiecare pas, aducând o abordare de înaltă modă, stil înalt și cu gândire înainte a frumuseții.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review