Fixativ cu fixare puternica Kevin Murphy Session Spray, 100ml

Kevin Murphy
132,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Kevin Murphy
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Kevin Murphy Session Spray este un fixativ fără parabeni și rezistent la umiditate, care oferă tuturor tipurilor de păr o fixare puternică și de lungă durată, fără a-l îngreuna. Conține proteine din grâu hidrolizate, uleiuri aromatice naturale și un filtru UV pentru a proteja culoarea. În plus, rășinile selectate oferă o fixare flexibilă și sfidează umiditatea ridicată. În plus, spray-ul de înaltă calitate nu se usucă, astfel încât solzii să nu aibă nicio șansă.

beneficii
- contine protectie UV
- rezistent la umiditate
- fixativ fără parabeni
- fara descuamare
- Oferă o fixare puternică, de lungă durată

Descriere brand

Nimeni nu înțelege puterea de transformare a părului mai bine decât Kevin Murphy. Munca sa a ocupat coperțile tuturor principalelor publicații tipărite la nivel mondial și a condus echipe de coafură pentru nenumărate case de modă de mare profil. După ce s-a antrenat la Vidal Sassoon din Londra, Kevin s-a întors în Australia pentru a se impune ca unul dintre cei mai căutați stiliști din țară. În calitate de colaborator obișnuit la Australian Vogue, el și-a făcut nișa în industrie ca tipul de preferat pentru aspectul emblematic „Beach Hair” și, în 2007, a fost distins cu Australian Masters Award la AHFAS pentru contribuțiile sale remarcabile la profilul lui. coafură australiană în întreaga lume.

Astăzi, Kevin rămâne în fruntea unei industrii căreia îi este profund angajat și pasionat. De la conducerea tendințelor cu modele noi și inovatoare de păr, până la produse inovatoare care sunt prietenoase cu mediul înconjurător și sunt prietenoase cu părul, Kevin Murphy este recunoscut printre colegii săi ca un vizionar în crearea de produse și instrumente moderne de coafură. .

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review