NOU

Ferrobine MAX, 20 fiole X 10ml, Marnys

Marnys
83,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marnys
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Acțiune maximă a fierului pentru a întări organismul, ameliorând oboseala
Fier sub formă de bisglicinat feros, foarte biodisponibil și bine tolerat. Flacoane de băut cu doză unică, cu aromă de cireșe.


MARNYS® Ferrobine MAX este o sursă de fier sub formă de bisglicinat, foarte biodisponibil și stabil, care contribuie la producerea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei, precum și la reducerea oboselii și oboselii. Aceasta este o formulă exclusivă care combină bisglicinatul de fier, zincul și vitaminele din complexul B într-un format inovator de flacon de băut, cu o singură doză.

Bisglicinatul de fier (fier chelat sau chelat de fier) este mai bine tolerat la nivel gastrointestinal decât alte soluții de fier, ceea ce face mai ușoară îndeplinirea regimului de dozare.

MARNYS® Ferrobine MAX este un excelent supliment de fier recomandat persoanelor de toate vârstele sau cu cerințe speciale de fier, copii și adolescenți în curs de dezvoltare, sportivi, vegani sau vegetarieni. Este potrivit pentru femeile însărcinate, precum și pentru femeile care alăptează.

Nu conține gluten, lactoză, alcool sau coloranți. Cu o aromă plăcută de cireșe, este și alegerea perfectă pentru a lua suplimente de fier.

MARNYS® Ferrobine Max și ingredientele sale vizează întărirea organismului datorită:


 1. Fierul sub formă de bisglicinat feros este solubil în apă, stabil în mediul gastrointestinal, fiind absorbit în diferite puncte ale intestinului subțire (chiar și în prezența fitaților), iar biodisponibilitatea lui crește în legarea de aminoacidul glicină, în plus. pentru a fi mai bine tolerat la nivel gastrointestinal (EFSA 2006).
  Fierul contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei, la transportul oxigenului în organism și la funcția cognitivă normală în dezvoltarea copiilor, precum și la reducerea oboselii și oboselii (EFSA).
 2. Zincul contribuie la menținerea normală a vederii, părului, unghiilor și pielii, la fertilitate și reproducere, precum și la funcționarea normală a sistemului imunitar (EFSA).
 3. Vitaminele din complexul B (EFSA) contribuie la bunăstare deoarece:
  Vitamina B1 (tiamina) contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si a inimii.
  Vitamina B2 (riboflavina) contribuie la metabolismul normal al fierului și a energiei, la menținerea celulelor roșii din sânge și la reducerea oboselii și oboselii.
  Vitamina B6 (piridoxina) contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si imunitar, precum si la reglarea activitatii hormonale.
  Vitamina B9 (acid folic), niveluri adecvate sunt necesare pentru dezvoltarea tubului neural al fătului.
  Vitamina B12 (cianocobalamina) contribuie la formarea normală a globulelor roșii și la metabolismul energetic, precum și la reducerea oboselii și oboselii.

Formatul de flacon de băut cu o singură doză MARNYS® Ferrobine MAX este o tehnologie inovatoare care facilitează absorbția de către organism și este convenabil și ușor de băut.

ADMINISTRARE: 1 flacon pe zi înainte de micul dejun. Agitați bine inainte de folosire.

Ingrediente:

Water, cherry juice concentrate, sweetener (glycerine), zinc gluconate, ferrous bisglycinate, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B1, vitamin B9, vitamin B12, flavours, preservative (potassium sorbate), thickener (xanthan gum) and sweeteners (sucralose and steviol glycosides).


ACTIVE INGREDIENTS PER SHOT %NRV
Iron 14 mg 100
Zinc 10 mg 100
Vitamin B2 1,4 mg 100
Vitamin B6 1,4 mg 100
Vitamin B1 1,1 mg 100
Vitamin B9 200 μg 100
Vitamin B12 2,5 μg 100
%NRV (nutrient reference value)

Ce este bisglicinatul feros sau bisglicinatul de fier?


Bisglicinatul feros (bisglicinat de fier, fier chelat sau chelat de fier) este o alternativă excelentă pentru restabilirea nivelurilor normale de fier din organism, deoarece oferă o sursă de fier foarte biodisponibil și stabil și permite administrarea concomitentă a altor minerale, reducând competiția pentru locul de absorbție și chelare de către alți constituenți din dietă. În plus, este o alternativă sigură și eficientă, deoarece reduce semnificativ efectele adverse în stomac produse de sărurile sale anorganice, ceea ce favorizează aderența la terapie.

De ce fierul sub formă de bisglicinat este mai biodisponibil?


Bisglicinatul feros este o formă de fier prezentată ca o alternativă mai benefică în comparație cu alte forme de fier folosite în mod tradițional, precum sulfatul de fier, deoarece bisglicinatul de fier oferă o biodisponibilitate mai mare și o toleranță mai bună.

Acest lucru se datorează faptului că bisglicinatul este o combinație chimică de fier cu două molecule de aminoacid glicină, creând un câmp de protecție în jurul fierului împotriva agenților externi, cum ar fi oxidarea, inhibitorii de absorbție sau interacțiunile cu epiteliul gastrointestinal.

Descriere brand

Situată în Cartagena, sud-estul Spaniei, Martínez Nieto S.A. - MARNYS® a fost înființată în august 1968 ca urmare a proiectului de afaceri al familiei Martínez Nieto motivat de dezvoltarea de produse ecologice, naturale și organice.

Food supplements

La început, compania era o fabrică de ambalare a mierii și a polenului de albine. Astăzi, peste o jumătate de secol, este unul dintre cei trei mari producători de lăptișor de matcă și produse de îngrijire pe bază de propolis din lume, precum și cel mai mare producător de fiole buvabile din Europa și unul dintre cele mai avansate laboratoare tehnologic din industrie atât în Europa, cât și în întreaga lume.

Calitatea este fundamentală pentru MARNYS® și în acest scop desfășoar[ procese de cercetare, dezvoltare și producție extrem de controlate și amănunțite, care vizează în mod clar obținerea excelenței în produsul final. Standardele de calitate și facilitățile de ultimă generație depășesc cu mult cele mai înalte standarde sanitare din lume.

De peste 50 de ani MARNYS® lucrează zi de zi în conformitate cu principiile calității naturale pentru a se poziționa ca unul dintre furnizorii de produse naturale de cea mai înaltă calitate din acest sector.

MARNYS este certificat GMP de către certificatorul SGS în conformitate cu reglementările 21 CFR Part 111 pentru suplimentele alimentare. Toate instalațiile, procesele și sistemul de management al calității MARNYS sunt inspectate satisfăcător conform standardelor GMP (Good Manufacturing Practice) care garantează calitatea și siguranța formulărilor. De asemenea, garantează cele mai stricte și cele mai bune condiții de igienă, temperatură, presiune și umiditate, precum și teste microbiologice permanente.

MARNYS deține Certificarea IFS Food acordată de certificatorul internațional SGS, la cel mai înalt nivel, pentru producerea și ambalarea suplimentelor alimentare și a produselor dietetice în următoarele forme de dozare: capsule tari și softgel, pulbere și lichide orale.

Linia de produse ecologice este certificată de Consiliul pentru Agricultură Ecologică din Regiunea Murcia (Spania) în conformitate cu Regulamentul 834/2007 privind producția și etichetarea produselor ecologice.

Linia de producție MARNYS a fost inspectată de prestigioasa Administrație pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA), iar rezultatele satisfăcătoare au permis companiei să își comercializeze produsele în Statele Unite ale Americii.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review