Fard de ochi Thessalonique, Duo Eyeshadow, Nars, 2x1.1g

Nars
156,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Nars
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

O colecție de farduri de pleoape duo într-o formulă nouă care oferă o culoare de mare impact într-o singură mișcare. Intensitate la prima vedere. Satisfacție instantanee dintr-o singură glisare. Dezvăluie-ți adevăratele culori cu o gamă îmbunătățită de farduri de pleoape pentru a te exprima pe tine și talentul tău fără limite. Ambalaj complet nou. Formula complet nouă. De la mate untoase și satinate strălucitoare, la note electrice de culoare și metale strălucitoare - fiecare finisaj rămâne moale cu un efect vibrant. Pigmenții puri suspendați într-un sistem inovator de legare a lichidelor creează o culoare bogată, de mare impact într-o singură mișcare. A iesi in evidenta. Se dă mare. Exprimă pentru a impresiona.

FINISAJE:
ESENȚIALE MOALE: mate untoase și satinate strălucitoare
METALELE PREȚIOASE: sclipesc metalic
PURE POPS: culori pop strălucitoare, saturate
LUCI CARE: Sclipici multidimensionale

Vă rugăm să rețineți că fardurile de pleoape NARS sunt formule de înaltă performanță, dezvoltate pentru a fi ușoare, pentru o mai mare capacitate de amestecare și un efect instantaneu care poate duce la praf ocazional.

Beneficii cheie
CULOARE DE IMPACT MARE
Tehnologia Pigment Power Suspension oferă beneficii incredibile prin pigmenți suspendați într-un sistem inovator de legare a lichidelor pentru a crea o culoare bogată, de lungă durată și de mare impact într-o singură mișcare.
Textura captivantă, catifelată, se amestecă cu ușurință pentru a crea o culoare netedă și uniformă.

PATRU SORTIME DE CULORI ȘI FINISAJE
Soft Essentials: mate untoase și satinate strălucitoare. Nuanțe de bază și neutre, elementele esențiale pentru fiecare paletă artistică.
Metale prețioase: sclipitoare metalice. Nuanțe strălucitoare pentru a crea note delicate de culoare sau pentru a construi dimensiunea.
Strălucire cablată: sclipici multidimensionale. Nuanțele foarte reflectorizante adaugă strălucire dramatică.
Pure Pops: culori pop strălucitoare, saturate. Nuanțe vii pentru a crea look-uri neașteptate și pentru a depăși limitele talentului artistic.

PALETE PERSONALIZATE DE ARTIST
Cuvele magnetice pentru fard de pleoape sunt ușor de îndepărtat pentru a fi folosite în paletele reîncărcabile.

Descriere brand

Fascinația lui François Nars pentru culoare, puritate și textura a dus la crearea în 1994 a brandului emblematic NARS ca o adevărată sărbătoare a individualității. Cele 12 rujuri ale sale originale – și succesul lor imediat la lansare – continuă să inspire creativitate, expresie de sine și măiestrie nelimitată. NARS îmbrățișează îndrăzneala la fiecare pas, aducând o abordare de înaltă modă, stil înalt și cu gândire înainte a frumuseții.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review