Fard de ochi Noumea, Mono Eyeshadow, Nars, 1.1g

Nars
101,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Nars
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Intensitate la prima vedere. Satisfacție instantanee dintr-o singură glisare. Dezvăluie-ți adevăratele culori cu o gamă îmbunătățită de farduri de pleoape pentru a te exprima pe tine și talentul tău fără limite. Ambalaj complet nou. Formula complet nouă. De la mate untoase și satinate strălucitoare, la note electrice de culoare și metale strălucitoare - fiecare finisaj rămâne moale cu un efect vibrant. Pigmenții puri suspendați într-un sistem inovator de legare a lichidelor creează o culoare bogată, de mare impact într-o singură mișcare. A iesi in evidenta. Se dă mare. Exprimă pentru a impresiona.
Vă rugăm să rețineți că fardurile de pleoape NARS sunt formule de înaltă performanță, dezvoltate pentru a fi ușoare, pentru o mai mare capacitate de amestecare și un efect instantaneu care poate duce la praf ocazional.

Beneficii cheie
CULOARE DE IMPACT MARE - Tehnologia Pigment Power Suspension oferă beneficii incredibile prin pigmenți suspendați într-un sistem inovator de legare a lichidelor pentru a crea o culoare bogată, de lungă durată și de mare impact într-o singură mișcare. - Textura captivantă, catifelată, se amestecă cu ușurință pentru a crea o culoare netedă și uniformă.
TREI SORTIME DE CULORI ȘI FINISAJE - Soft Essentials: mate untoase și satinate lucioase. Nuanțe de bază și neutre, elementele esențiale pentru fiecare paletă artistică. - Metale prețioase: sclipitoare metalice. Nuanțe strălucitoare pentru a crea note delicate de culoare sau pentru a construi dimensiunea. - Pure Pops: culori pop strălucitoare, saturate. Nuanțe vii pentru a crea look-uri neașteptate și pentru a depăși limitele talentului artistic.
PALETE PERSONALIZATE DE ARTIST - Cuvele magnetice pentru fard de pleoape sunt ușor de îndepărtat pentru a fi folosite în paletele reîncărcabile.

Descriere brand

Fascinația lui François Nars pentru culoare, puritate și textura a dus la crearea în 1994 a brandului emblematic NARS ca o adevărată sărbătoare a individualității. Cele 12 rujuri ale sale originale – și succesul lor imediat la lansare – continuă să inspire creativitate, expresie de sine și măiestrie nelimitată. NARS îmbrățișează îndrăzneala la fiecare pas, aducând o abordare de înaltă modă, stil înalt și cu gândire înainte a frumuseții.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review