Fard de ochi Forever Eye Shadow 10 Twisted Brown, Gosh, 1.5g

Gosh
39,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Gosh
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

FOREVER EYE SHADOW mat sau metalizat este un fard de pleoape cremos, moale, ușor de aplicat. Aplicați direct pe pleoape și amestecați, înainte de a lăsa fardul de ochi să se întărească. Umbriți, definiți și fumați ochii fără efort cu o singură mișcare.

PUNCTE CHEIE:
• De lungă durată și rezistent la apă
• Fard de ochi creion cu răsucire
• Finisaj mat sau metalic
• Durează până la 8 ore
• Usor de aplicat - nu este nevoie de pensula
• O culoare intensă și uniformă dintr-o singură mișcare
• Nu este nevoie de ascuțire
• Fara parfum

Aplicați FOREVER EYE SHADOW MATT OR METALLIC pe pleoapă ca un fard normal, dar fără a folosi o pensulă. Imaginați-vă o căptușeală uriașă - atât de ușor este de aplicat. Folosește-l singur, folosește-l ca bază pentru un fard de ochi pudră sau combinat cu un fard de ochi pudră asortat pentru o culoare și mai intensă.

Descriere brand

Nu a început cu adevărat cu machiajul atunci când E. Tjellesen, compania din spatele GOSH COPENHAGEN, a fost fondată în 1945. Pe atunci, accentul era pe industria farmaceutică.

Astăzi, Bo Tjellesen, fiul fondatorului Einar Tjellesen, este directorul și proprietarul GOSH COPENHAGEN.

"Am ales ca toată dezvoltarea și distribuția produselor să aibă loc de la sediul nostru și din fabrica din Danemarca. Astfel, ne asigurăm că toate produsele reflectă identitatea și valorile noastre. Scopul nostru este să oferim clienților noștri produse la modă și de înaltă calitate - la un preț rezonabil.”

GOSH COPENHAGEN oferă o gamă largă de produse în diferite categorii: machiaj, parfumuri, îngrijirea părului, îngrijirea pielii, îngrijirea corpului și medicamente. De asemenea, dezvoltăm produse pentru mărci individuale, cum ar fi Pudderdåserne, Irina the Diva și Isabell Kristensen.

Astăzi, GOSH COPENHAGEN este distribuit în peste 80 de țări.

La GOSH nimic nu este imposibil și depunem toate eforturile pentru a ne asigura că visele sunt aduse la viață.
Credem în ingredientele îngrijitoare și facem tot posibilul pentru a deschide calea pentru un viitor mai durabil și mai ecologic în industria frumuseții.

Pentru a face diferența, trebuie să vă riscați și să vă regândiți cum se fac lucrurile inițial.
În ultimii ani, am făcut câteva alegeri puternice pentru a ține pasul cu tendințele și cererea clienților din întreaga lume.

Ne pasă de pielea ta. Așa că, pentru a recunoaște cererea în creștere pentru produse de machiaj blând, am început să certificăm cu AllergyCertified.
Parfumul nu este o necesitate - motiv pentru care peste 80% din sortimentul nostru nu are parfum.
Evităm derivatele de origine animală în dezvoltarea produselor noastre – fără a inhiba efectul și calitatea bună. Astăzi, peste 70% din sortimentul nostru este vegan.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review