Fard de obraz Tempted, Powder Blush, Nars, 4.8g

Nars
151,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Nars
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Construibil. Se amestecă. Indispensabil.
Descoperiți cele mai bune în strălucire. Blush-ul NARS, cel mai bine vândut, favorit de cult oferă o culoare a obrajilor fără greutate, cu aspect natural, în finisaje mate, satinate și strălucitoare. Pigmenții de pudră micronizat superfini asigură o aplicare irezistibil de moale și amestecabilă. Nuanțele care pot fi construite, de la pur și la îndrăzneț, oferă o culoare naturală pentru fiecare nuanță de piele — o glisare ușoară chiar și a celor mai intense nuanțe oferă o culoare cu aspect natural. Pudră superfină și mătăsoasă. Irezistibil și inimitabil. Blush este noul bold.


Beneficii cheie
O gamă largă de nuanțe cu conținut ridicat de pigment
O gamă variată de nuanțe iconice în finisaje mate, satinate și strălucitoare oferă posibilitatea de a crea look-uri nesfârșite, inclusiv best-seller-ul premiat, Orgasm.

Formulă mătăsoasă, amestecabilă
Pigmenții de pudră superfine, micronizat, asigură o aplicare ușoară, amestecabilă, pentru un efect de spălare natural.

Culoare construită, transparentă spre îndrăzneață
Pigmentul construibil permite controlul intensității culorii pentru efecte subtile până la îndrăznețe pe fiecare nuanță a pielii.

Descriere brand

Fascinația lui François Nars pentru culoare, puritate și textura a dus la crearea în 1994 a brandului emblematic NARS ca o adevărată sărbătoare a individualității. Cele 12 rujuri ale sale originale – și succesul lor imediat la lansare – continuă să inspire creativitate, expresie de sine și măiestrie nelimitată. NARS îmbrățișează îndrăzneala la fiecare pas, aducând o abordare de înaltă modă, stil înalt și cu gândire înainte a frumuseții.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review