NOU

Exotique 20 fiole X 10ml, Marnys

Marnys
115,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marnys
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Cocktail de vitalitate fizică și psihică
Acest produs conține o formulă exclusivă de extracte standardizate de Guarana, Ginseng Siberian și Ginseng Coreean. În plus, sunt combinate cu lăptișor de matcă, taurină și lemn dulce.

MARNYS® Exotique reprezintă o combinație exclusivă de lăptișor de matcă, guarană, taurină, ginseng siberian, ginseng coreean (Panax ginseng) și lemn dulce care facilitează pregătirea corpului și vitalitatea împotriva perioadelor stresante.

MARNYS® Exotique facilitează o stare optimă de energie fizică și psihică la persoanele cu o activitate intensă sau stres datorită acțiunii combinate a ingredientelor sale:

Guarana și ginsengul siberian (Eleutherococcus senticosus) revigorează organismul, contribuind la performanța fizică și reducând senzația de oboseală și oboseală (EFSA ON HOLD 3372, 2707, 3754; EMA).
Lăptișorul de matcă este singurul aliment al reginei albine și se caracterizează prin cantitatea de acizi grași nesaturați implicați în metabolismul generator de energie, remarcând acidul 10-hidroxi-2-decenoic (10-HDA)
Ginseng coreean și conținutul său de ginsenozide contribuie la performanța mentală în ceea ce privește concentrarea, coordonarea și vigilența (EFSA ON HOLD 2809, 2671, 3673, 3668, 3870, 3676), precum și la menținerea funcției normale a sistemului imunitar ( EFSA ON HOLD 2670, 3672, 3930, 3672).
Taurina este un aminoacid esențial condiționat, care este sintetizat în ficat și este foarte concentrat în mușchi, retină și în celulele sistemului imunitar.
Lemnul dulce a fost folosit de diferite civilizații egiptene sau grecești, contribuind la funcționarea normală a sistemelor gastrointestinale și urinare (EFSA ON HOLD 3769, 2370, 4055;EMA).
Pudra de extract de guarana, ginseng siberian și ginseng coreean din MARNYS® Exotique sunt standardizate în principalele lor ingrediente bioactive. Conținut minim de cofeină Guarana: 9%; Conținut minim de eleuterozide ginseng siberian: 0,8%; și ginseng coreean conținut minim de ginsenozidă: 20%.

MARNYS® Exotique este un supliment ideal pentru adulții care doresc să-și păstreze vigoarea corpului și a minții în situații stresante intense și pentru persoanele care doresc să sporească performanța fizică evitând oboseala.

Formatul său de băut cu o singură doză este ideal pentru o administrare convenabilă, ușoară și rapidă.

ADMINISTRARE: 1 flacon pe zi înainte de micul dejun.

INGREDIENTE: Deionized water, fructose, royal jelly, Paullinia cupana seed extract powder, taurine, Eleutherococcus senticosus root extract powder, Panax ginseng root extract powder, Liquorice (liquid concentrate), acidity regulator, preservatives.


ACTIVE INGREDIENTS PER SHOT
Royal Jelly 500 mg
Guaraná (Paullinia cupana)1 500 mg
Eleuterococo (Eleutherococus senticosus)2 500 mg
Taurine 200 mg
Ginseng (Panax Ginseng)3 150 mg
1Standardized to a minimum of 9% caffeine.
2 Standardized to a minimum of 0.8% eleutherosides.
3 Standardized to a minimum of 20% genosides.

Descriere brand

Situată în Cartagena, sud-estul Spaniei, Martínez Nieto S.A. - MARNYS® a fost înființată în august 1968 ca urmare a proiectului de afaceri al familiei Martínez Nieto motivat de dezvoltarea de produse ecologice, naturale și organice.

Food supplements

La început, compania era o fabrică de ambalare a mierii și a polenului de albine. Astăzi, peste o jumătate de secol, este unul dintre cei trei mari producători de lăptișor de matcă și produse de îngrijire pe bază de propolis din lume, precum și cel mai mare producător de fiole buvabile din Europa și unul dintre cele mai avansate laboratoare tehnologic din industrie atât în Europa, cât și în întreaga lume.

Calitatea este fundamentală pentru MARNYS® și în acest scop desfășoar[ procese de cercetare, dezvoltare și producție extrem de controlate și amănunțite, care vizează în mod clar obținerea excelenței în produsul final. Standardele de calitate și facilitățile de ultimă generație depășesc cu mult cele mai înalte standarde sanitare din lume.

De peste 50 de ani MARNYS® lucrează zi de zi în conformitate cu principiile calității naturale pentru a se poziționa ca unul dintre furnizorii de produse naturale de cea mai înaltă calitate din acest sector.

MARNYS este certificat GMP de către certificatorul SGS în conformitate cu reglementările 21 CFR Part 111 pentru suplimentele alimentare. Toate instalațiile, procesele și sistemul de management al calității MARNYS sunt inspectate satisfăcător conform standardelor GMP (Good Manufacturing Practice) care garantează calitatea și siguranța formulărilor. De asemenea, garantează cele mai stricte și cele mai bune condiții de igienă, temperatură, presiune și umiditate, precum și teste microbiologice permanente.

MARNYS deține Certificarea IFS Food acordată de certificatorul internațional SGS, la cel mai înalt nivel, pentru producerea și ambalarea suplimentelor alimentare și a produselor dietetice în următoarele forme de dozare: capsule tari și softgel, pulbere și lichide orale.

Linia de produse ecologice este certificată de Consiliul pentru Agricultură Ecologică din Regiunea Murcia (Spania) în conformitate cu Regulamentul 834/2007 privind producția și etichetarea produselor ecologice.

Linia de producție MARNYS a fost inspectată de prestigioasa Administrație pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA), iar rezultatele satisfăcătoare au permis companiei să își comercializeze produsele în Statele Unite ale Americii.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review