Eau de cologne, Iris Rebelle, Unisex, Atelier Cologne, 200 ml

Atelier Cologne
856,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Atelier Cologne
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Parfumul său este rebel și reflectă un caracter puternic, hotărât. Dar adaugă și o notă de eleganță personalității tale. Floarea de iris nu este renumită doar pentru parfumul său. Numele său poate fi interpretat și ca o metaforă a unui curcubeu. O legătură colorată între pământ și cer...
...la fel ca parfumul Iris Rebelle. Acest parfum floral pentru barbati si femei creat de Atelier Cologne este format dintr-una dintre cele mai pretioase materii prime din lumea parfumurilor. Ingredientele sale principale includ iris și floare de portocal din Maroc, precum și lemn de Gaiac din America Centrală pentru a oferi acestui parfum o notă olfactivă caldă. Să înceapă un balet minunat al simțurilor.

Formula parfumului Iris Rebelle este realizată din 90% ingrediente de origine naturală regenerabilă de cea mai înaltă calitate.

Descriere brand

Atelier Cologne - Povestea unei case de parfum ce revoluționează lumea parfumeriei


Atelier Cologne este o casă de parfum inovatoare care a reușit să aducă o schimbare semnificativă în lumea parfumeriei. Fondată de Christophe Cervasel și Sylvie Ganter, Atelier Cologne s-a remarcat prin crearea unui nou gen de parfum, cologne absolut, ce combină prospețimea clasică a coloniilor cu longevitatea și complexitatea unui parfum. În acest articol, vom explora povestea și filozofia din spatele brandului Atelier Cologne, precum și caracteristicile care îl fac să se distingă în lumea parfumeriei.

Povestea Atelier Cologne

Christophe Cervasel și Sylvie Ganter, fondatorii Atelier Cologne, și-au împărtășit pasiunea pentru parfumuri și au visat să creeze un parfum care să combine prospețimea coloniilor cu intensitatea și durabilitatea unui parfum. Astfel, în 2009, s-a născut Atelier Cologne, o casă de parfum care a pus bazele unui nou gen de parfum: cologne absolut.

Cologne absolut reprezintă esența filozofiei Atelier Cologne și se bazează pe o formulă inovatoare ce conține o concentrație ridicată de uleiuri esențiale și ingrediente naturale. Această abordare conferă parfumurilor o intensitate și o longevitate neobișnuite pentru o cologne clasică, transformându-le în creații unice și memorabile.

Valorile Atelier Cologne

1. Autenticitate: Atelier Cologne se mândrește cu faptul că parfumurile sale sunt create în spiritul autenticității și tradiției, punând accent pe calitatea și complexitatea ingredientelor folosite. Fiecare parfum este conceput ca o adevărată operă de artă, exprimând o poveste și o emoție unică.
2. Sustenabilitate: Casa de parfum este angajată în promovarea unui comportament ecologic responsabil, folosind ingrediente provenite din surse durabile și ambalaje reciclabile. Atelier Cologne colaborează cu furnizori locali și se asigură că ingredientele folosite sunt cultivate și recoltate într-un mod etic și respectuos față de mediu.
3. Personalizare: Atelier Cologne oferă posibilitatea personalizării parfumurilor, permițându-le clienților să își aleagă propriul amestec de note olfactive și să își graveze numele sau mesajul dorit pe eticheta parfumului.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review