Deborah Milano Radiance Creator Corector 03 Dark

Deborah
97,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Deborah
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Deborah Milano Concealer Radiance Creator: Illuminating Concealer Soft Focus Effect. Radiantul Creator vine într-un ambalaj de creion cu un aplicator pensulă.

Textura sa fluidă și ușoară a fost concepută pentru a aduce lumină în zonele întunecate ale feței. Acoperirea sa este ușoară, finisajul luminos, dar nu conține particule iridescente sau sclipici.


Descriere brand

Fondată în 1903 și acum la a patra generație, compania este condusă de o pasiune caracteristică italiană pentru crearea cosmeticelor perfecte: o formulă de înaltă calitate la un preț corect, care oferă fiecărei femei acces la un machiaj cu aspect profesional.


DEBORAH MILANO: FRUMUSEȚE ITALIANĂ DIN 1962


Deborah Milano, din 1962 este excelența Made in Italy. Creativitate, frumusete, pasiune, atentie la detalii, gust. Capacitatea integral italiană de a propune, odată cu accesibilitatea producției industriale, rafinamentul și originalitatea produselor artizanale, transformate de inspirația unor designeri cunoscuți în „obiecte la atingere” surprinzătoare.


LABORATOR DE INOVAȚIE
LABORATORELE GRUPULUI DEBORAH


Echipa de experți în cercetare și dezvoltare a laboratoarelor Deborah Group face toate eforturile atunci când vine vorba de a oferi un flux constant de tehnologii, formulări și texturi originale, de ultimă generație, pentru a menține marca în fruntea curbei cosmeticelor.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review