Cuir Sacre, Femei, Eau de parfum, Atelier des Ors, 100 ml

Atelier des Ors
994,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Atelier des Ors
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Un parfum elegant de lemn uscat și piele

Acest parfum puternic a fost conceput ca un vis andaluz, imaginat în timp ce vă plimbați în orașul vechi din Cordoba. Cordoba este un oraș spaniol faimos cândva pentru „Cuir de Cordoue” numit și piele de aur, o tehnică unică de aur în relief pe tapițerie din piele folosită ca tapiserie.

Notele piele și lemnoase combinate cu șofran și vetiver reînvie această moștenire de piele cordobană. Aceste materiale frumoase aduc un caracter puternic și elegant lui Cuir Sacré.

Descriere brand

Născut din dorința de a crea arome sofisticate, atrăgătoare și senzuale, Atelier Des Ors creează povești pe piele, evocând emoții puternice și călătorii poetice.
Ne punem moștenirea, know-how-ul și savoir-faire-ul francez în fiecare parfum pentru a face o declarație puternică în ceea ce privește olfactiv, design și o anumită estetică care comunică rafinament și eleganță atemporală.

Atelier Des Ors caută să readucă sens parfumeriei prin căutarea perfecțiunii în toate fațetele procesului de creație. Valorificăm legătura spirituală cu originile stelare ale aurului care simbolizează căutarea eternității și includem o stropire din acest praf de stele în fiecare parfum.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review