Cremă protecție solară, Max Mineral Tinted Sunscreen Broad Spectrum Spf45, Peter Thomas Roth, 50ml

Peter Thomas Roth
155,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Peter Thomas Roth
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Un tratament anti-îmbătrânire esențial pentru a se apăra împotriva fotoîmbătrânirii de la razele UVA/UVB! Această protecție solară facială cu nuanță integrală minerală oferă protecție solară SPF 45 cu spectru larg, rezistentă la apă, pentru pielea sensibilă, cu oxid de zinc și dioxid de titan. Extractul de șofrănel și vitaminele C și E ajută la hrănire și confort, în timp ce nuanța universală care dispare ajută la neutralizarea aspectului oricărei roșeațe. Optica de împrăștiere a luminii de la Diamond Powder oferă pielii un finisaj cu aspect natural și radiant.

Descriere brand

Pasiunea lui Peter Thomas Roth pentru îngrijirea pielii este derivată din încercarea sa de a găsi produse eficiente pentru a-și trata propriile îngrijorări personale de îngrijire a pielii. Inițial, problema lui principală a fost acneea și, pe măsură ce timpul a trecut, și problemele anti-îmbătrânire. Interesele lui au crescut în cele din urmă într-o dorință de a găsi cele mai bune instrumente pentru a combate acneea, numeroasele semne de îmbătrânire, precum și pentru a proteja pielea de daunele solare. Misiunea lui: să combine ingrediente eficiente și puternice cu tehnologia avansată.

Fiind primul copil din prima generație de părinți maghiari, îngrijirea pielii este o parte inerentă a moștenirii lui Peter. În anii 1800 și începutul anilor 1900, familia lui Peter a deținut și operat două stațiuni balneare în Ungaria. Când Peter și-a lansat compania în 1993, a început cu filozofiile de bază de calmare și vindecare ale numeroaselor nămoluri și minerale găsite în izvoarele termale din Ungaria. În timp ce încă acordă credit remediilor vechi, Peter folosește acum cele mai recente ingrediente inovatoare și eficiente pentru a îmbunătăți formulele care combină vechile filozofii maghiare cu tehnologiile de îngrijire a pielii din secolul 21 pentru a crea o îngrijire eficientă a pielii care face ceea ce promite că va face!

Filosofia mărcii Peter Thomas Roth este simplă; Formule inovatoare. Rezultate uluitoare. În calitate de formulator de produse, Peter conduce toate eforturile de cercetare și dezvoltare pentru a furniza produse progresive, de ultimă oră, în propriul său laborator și unitatea de producție. El cercetează pământul după cele mai bune și mai puternice ingrediente pentru a oferi o calitate de ultimă oră la concentrații eficiente.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review