Crema pentru par Milk Shake Lifestyling, Curl Perfectionist, Curvy, 10ml

Milk Shake
6,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Milk Shake
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Z.ONE CONCEPT Milk Shake Lifestyling Curl Perfectionist 150ml este o crema de modelare pentru parul cret. Definește și disciplinează părul creț și învinge efectul de încrețire prin intensificarea texturii sale naturale. Oferă formă, moliciune și strălucire pentru mai mult timp.

INGREDIENTE:
Filtru UV, Integrity 41® (extract hidroglicolic de floarea soarelui, bogat in polifenoli antioxidanti), proteine din lapte, proteine de quinoa, extracte organice de fructe.

MOD DE UTILIZARE:
se aplică pe părul uscat cu prosopul și se procedează la coafarea dorită.

Descriere brand

milk_shake® este o marcă profesională de îngrijire a părului de salon, care oferă o gamă completă de produse de calitate pentru a îmbunătăți și menține frumusețea naturală a părului.

milk_shake® oferă beneficiile laptelui și fructelor pentru bunăstare și frumusețe pentru a satisface nevoile consumatorilor exigenți și ale profesioniștilor din salon.

milk_shake® face parte din grupul de concept z-one, o companie italiană tânără, inovatoare și dinamică, care oferă produse profesionale pentru păr și înfrumusețare în întreaga lume.

z.one concept™ a fost fondat în 1999 în Italia, care este cunoscută drept una dintre cele mai dificile și competitive regiuni de afaceri profesionale pentru păr din Europa. În câțiva ani, z.one concept™ a obținut rezultate semnificative în rândul producătorilor de produse de îngrijire a părului și a fost recunoscut de experții din industrie drept „cel mai inovator brand emergent din ultimii ani”.

Produsele de păr milk_shake® sunt o gamă uimitoare de produse profesionale pentru păr, inspirate din natură. Filosofia produselor de păr milk_shake® este simplă, folosiți puterea și frumusețea naturii pentru a obține un păr uimitor pentru toate ocaziile.

Produsele de păr milk_shake® sunt realizate dintr-un amestec uimitor de ingrediente profesionale, inclusiv proteine ​​din lapte, care vor fi hrana divină pentru părul tău.

milk_shake® oferă un portofoliu fantastic de produse care includ o gamă de șampon, balsam, tratamente intensive pentru păr și produse pentru coafarea părului, care vor deveni toate completările perfecte la rutina zilnică de îngrijire a părului.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review