Crema modelatoare texturizanta Milk Shake Lifestyling Versatile, 100ml

Milk Shake
100,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Milk Shake
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Șamponul Milk_Shake Color Specifics Color Sealing 1000 ml este un șampon pentru tratamentul de finisare a culorii. Curata delicat si include coloranti cosmetici. Rezultatul este o culoare de lungă durată și o strălucire îmbunătățită a părului. În plus, fibrele de păr sunt protejate datorită agenților tensioactivi blânzi. Proteinele din lapte asigură îngrijirea intensivă a structurii părului. Scalpul este protejat de uscare de către glicerină și alimentat cu umiditate.

avantaje
- Sampon pentru tratamentul de finisare a culorii
- cu proteine din lapte si glicerina
- Protectia fibrei capilare si a scalpului
- pentru culori de lunga durata si stralucire optima

Descriere brand

milk_shake® este o marcă profesională de îngrijire a părului de salon, care oferă o gamă completă de produse de calitate pentru a îmbunătăți și menține frumusețea naturală a părului.

milk_shake® oferă beneficiile laptelui și fructelor pentru bunăstare și frumusețe pentru a satisface nevoile consumatorilor exigenți și ale profesioniștilor din salon.

milk_shake® face parte din grupul de concept z-one, o companie italiană tânără, inovatoare și dinamică, care oferă produse profesionale pentru păr și înfrumusețare în întreaga lume.

z.one concept™ a fost fondat în 1999 în Italia, care este cunoscută drept una dintre cele mai dificile și competitive regiuni de afaceri profesionale pentru păr din Europa. În câțiva ani, z.one concept™ a obținut rezultate semnificative în rândul producătorilor de produse de îngrijire a părului și a fost recunoscut de experții din industrie drept „cel mai inovator brand emergent din ultimii ani”.

Produsele de păr milk_shake® sunt o gamă uimitoare de produse profesionale pentru păr, inspirate din natură. Filosofia produselor de păr milk_shake® este simplă, folosiți puterea și frumusețea naturii pentru a obține un păr uimitor pentru toate ocaziile.

Produsele de păr milk_shake® sunt realizate dintr-un amestec uimitor de ingrediente profesionale, inclusiv proteine ​​din lapte, care vor fi hrana divină pentru părul tău.

milk_shake® oferă un portofoliu fantastic de produse care includ o gamă de șampon, balsam, tratamente intensive pentru păr și produse pentru coafarea părului, care vor deveni toate completările perfecte la rutina zilnică de îngrijire a părului.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review