Crema hidratanta Water Drench Hyaluronic Cloud Cream, Peter Thomas Roth, 50ml

Peter Thomas Roth
248,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Peter Thomas Roth
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Udă-ți pielea cu un nor lichid de umiditate pufoasă și ușoară, care se simte moale și lipsit de greutate ca norii din atmosferă. Crema complexă concentrată de acid hialuronic 30% are trei dimensiuni moleculare de acid hialuronic, un hidratant puternic care atrage apa. Ajută la hidratarea aspectului pielii. Pentavitin® ajută la hidratarea timp de până la 72 de ore, chiar și după curățare.* ProHyal+® ajută la îmbunătățirea hidratării pentru o piele mai sănătoasă, cu aspect mai fin. Aspectul liniilor fine și al ridurilor este vizibil redus, lăsând un ten mătăsos, hidratat și cu aspect mai tânăr. Se usucă ușor ca un nor și se simte fără greutate pe piele. Fără parfum.

3 dimensiuni moleculare ale acidului hialuronic - Umple pielea cu umiditate și ajută la îmbunătățirea hidratării.
Mătase hidrolizată - Derivat din mătase care lasă pielea să se simtă mătăsoasa, moale și neteda.
Pentavitin® - Ajută la hidratarea timp de până la 72 de ore, chiar și după curățare. (Într-un studiu de 28 de zile care a aplicat o formulă de 1% Pentavitin®, pielea a rămas hidratată timp de 72 de ore.)

Descriere brand

Pasiunea lui Peter Thomas Roth pentru îngrijirea pielii este derivată din încercarea sa de a găsi produse eficiente pentru a-și trata propriile îngrijorări personale de îngrijire a pielii. Inițial, problema lui principală a fost acneea și, pe măsură ce timpul a trecut, și problemele anti-îmbătrânire. Interesele lui au crescut în cele din urmă într-o dorință de a găsi cele mai bune instrumente pentru a combate acneea, numeroasele semne de îmbătrânire, precum și pentru a proteja pielea de daunele solare. Misiunea lui: să combine ingrediente eficiente și puternice cu tehnologia avansată.

Fiind primul copil din prima generație de părinți maghiari, îngrijirea pielii este o parte inerentă a moștenirii lui Peter. În anii 1800 și începutul anilor 1900, familia lui Peter a deținut și operat două stațiuni balneare în Ungaria. Când Peter și-a lansat compania în 1993, a început cu filozofiile de bază de calmare și vindecare ale numeroaselor nămoluri și minerale găsite în izvoarele termale din Ungaria. În timp ce încă acordă credit remediilor vechi, Peter folosește acum cele mai recente ingrediente inovatoare și eficiente pentru a îmbunătăți formulele care combină vechile filozofii maghiare cu tehnologiile de îngrijire a pielii din secolul 21 pentru a crea o îngrijire eficientă a pielii care face ceea ce promite că va face!

Filosofia mărcii Peter Thomas Roth este simplă; Formule inovatoare. Rezultate uluitoare. În calitate de formulator de produse, Peter conduce toate eforturile de cercetare și dezvoltare pentru a furniza produse progresive, de ultimă oră, în propriul său laborator și unitatea de producție. El cercetează pământul după cele mai bune și mai puternice ingrediente pentru a oferi o calitate de ultimă oră la concentrații eficiente.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review