Creion dermatograf, 01 Mat Black, Deborah, 2 g

Deborah
126,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Deborah
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Creioanele din lemn EYESHADOW & KAJAL PENCIL colectează într-un singur produs gradul ridicat de amestecare a unui fard de pleoape și precizia liniei unui kajal. Textura cremoasă de ultimă generație, cu o eliberare intensă a culorii, face aplicarea atât pe pleoapa mobilă, cât și în marginea interioară a ochiului extrem de simplă. Disponibil în 12 nuanțe cu finisaj mat și sidefat. Testat oftalmolog. Pentru un rezultat impecabil în cel mai scurt timp, conturați conturul liniilor pleoapelor superioare și inferioare. Pentru cei care doresc să creeze un machiaj mai artistic, puteți folosi un creion perlat pe marginea superioară a ochilor și un creion opac în interiorul pliului pleoapei, ieșind spre exterior parcă ar fi tras un val. La final, pentru a crea un machiaj complet, umple complet pleoapa mobilă cu culoare și amestecă-o ușor cu vârful degetelor sau cu o pensulă moale și rotunjită.

Descriere brand

Fondată în 1903 și acum la a patra generație, compania este condusă de o pasiune caracteristică italiană pentru crearea cosmeticelor perfecte: o formulă de înaltă calitate la un preț corect, care oferă fiecărei femei acces la un machiaj cu aspect profesional.


DEBORAH MILANO: FRUMUSEȚE ITALIANĂ DIN 1962


Deborah Milano, din 1962 este excelența Made in Italy. Creativitate, frumusete, pasiune, atentie la detalii, gust. Capacitatea integral italiană de a propune, odată cu accesibilitatea producției industriale, rafinamentul și originalitatea produselor artizanale, transformate de inspirația unor designeri cunoscuți în „obiecte la atingere” surprinzătoare.


LABORATOR DE INOVAȚIE
LABORATORELE GRUPULUI DEBORAH


Echipa de experți în cercetare și dezvoltare a laboratoarelor Deborah Group face toate eforturile atunci când vine vorba de a oferi un flux constant de tehnologii, formulări și texturi originale, de ultimă generație, pentru a menține marca în fruntea curbei cosmeticelor.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review