Concealer Ccc Sticks 003 Light, Gosh, 4.4g

Gosh
41,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Gosh
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

CCC este un produs indispensabil pentru conturarea, acoperirea, ascunderea, stroboscopul și definirea. Elimină micile imperfecțiuni, reduce porii vizibili și lasă în urmă o senzație netedă și mătăsoasă.

PUNCTE CHEIE
• Acoperire mare
• Aplicare lină și uniformă
• Uzură lungă
• Elimina micile imperfectiuni
• Reduce porii vizibili
• Protejează, hidratează și calmează pielea
• Fara parfum

Concealerele sunt folosite pentru a acoperi petele și cercurile de sub ochi. Pot fi folosite pe fata goala sau impreuna cu fondul de ten. Când utilizați fond de ten pudră, aplicați corectorul înainte și după aplicarea fondului de ten. Când purtați un fond de ten lichid, aplicați mai întâi corectorul, dar aveți grijă să nu-l ștergeți atunci când amestecați fondul de ten.
Corectorii sunt diferiți de concealere, deoarece nu numai că ascund zona cu probleme, ci și neutralizează/diminuează decolorarea facială nedorită. Adesea, este mai bine să corectați o problemă înainte de a adăuga o altă nuanță deasupra ei.
• Iluminatoarele sunt grozave pentru a adăuga strălucire și pentru a face pielea să pară mai fresh. Sunt, de asemenea, o modalitate minunată de a insufla viață în machiaj
• Sub oasele sprâncenelor: Aplicați iluminatorul chiar sub oasele sprâncenelor, dar deasupra pliului pleoapei pentru a da iluzia unor ochi mai mari
• Mărul obrazului: Dacă se dorește o strălucire sănătoasă – spre deosebire de un aspect puțin mai conturat – aplicați un punct mic de iluminator în centrul mărului fiecărui obraz.
• Podul nasului: Funcționează deosebit de bine pentru a contura zona nasului. Aplicați iluminator de-a lungul podului nasului și o nuanță mai închisă, pe părțile laterale ale nasului, pentru a-l face să pară mai subțire
Pentru a face nasul să pară mai larg:
Aplicați iluminator pe părțile laterale ale nasului pentru a-l face să pară mai larg
• Colțul interior al ochiului: adăugați doar un vârf de iluminator în colțul interior al ochiului pentru a lumina orice zone întunecate
• De-a lungul pomeților: pentru definirea pomeților, aplicați iluminatorul pe o linie diagonală de sub centrul orbitei până la linia părului și amestecați
• Arcul lui Cupidon: oferă rujului un aspect cu adevărat curat, aplicând iluminator pe arcul lui Cupidon
• Centrul pleoapei: O atingere de iluminator în centrul pleoapei, va face ochii să pară mai mari și mai treji.

Descriere brand

Nu a început cu adevărat cu machiajul atunci când E. Tjellesen, compania din spatele GOSH COPENHAGEN, a fost fondată în 1945. Pe atunci, accentul era pe industria farmaceutică.

Astăzi, Bo Tjellesen, fiul fondatorului Einar Tjellesen, este directorul și proprietarul GOSH COPENHAGEN.

"Am ales ca toată dezvoltarea și distribuția produselor să aibă loc de la sediul nostru și din fabrica din Danemarca. Astfel, ne asigurăm că toate produsele reflectă identitatea și valorile noastre. Scopul nostru este să oferim clienților noștri produse la modă și de înaltă calitate - la un preț rezonabil.”

GOSH COPENHAGEN oferă o gamă largă de produse în diferite categorii: machiaj, parfumuri, îngrijirea părului, îngrijirea pielii, îngrijirea corpului și medicamente. De asemenea, dezvoltăm produse pentru mărci individuale, cum ar fi Pudderdåserne, Irina the Diva și Isabell Kristensen.

Astăzi, GOSH COPENHAGEN este distribuit în peste 80 de țări.

La GOSH nimic nu este imposibil și depunem toate eforturile pentru a ne asigura că visele sunt aduse la viață.
Credem în ingredientele îngrijitoare și facem tot posibilul pentru a deschide calea pentru un viitor mai durabil și mai ecologic în industria frumuseții.

Pentru a face diferența, trebuie să vă riscați și să vă regândiți cum se fac lucrurile inițial.
În ultimii ani, am făcut câteva alegeri puternice pentru a ține pasul cu tendințele și cererea clienților din întreaga lume.

Ne pasă de pielea ta. Așa că, pentru a recunoaște cererea în creștere pentru produse de machiaj blând, am început să certificăm cu AllergyCertified.
Parfumul nu este o necesitate - motiv pentru care peste 80% din sortimentul nostru nu are parfum.
Evităm derivatele de origine animală în dezvoltarea produselor noastre – fără a inhiba efectul și calitatea bună. Astăzi, peste 70% din sortimentul nostru este vegan.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review