Concealer 006 Honey, Gosh, 5.5ml

Gosh
40,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Gosh
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

CORRECTORUL – ACOPERIRE ÎNALTĂ este un element indispensabil în orice pungă de machiaj și corectorul lichid cu acoperire completă. De la camuflarea acneei până la ștergerea cercurilor întunecate de sub ochi și chiar evidențiere, corectorul lichid este greu de învins când vine vorba de performanță.

PUNCTE CHEIE
• Acoperire completă
• Acoperă imperfecțiunile
• Ascunde cercurile întunecate
• Estompează liniile și ridurile mici
• Rezistent la îndoire
• De lungă durată
• Finisaj radiant și impecabil
• Vegetarian

Alegeți nuanța. Correctorul vine într-o varietate de nuanțe și culori, așa că analizați mai întâi pielea pentru a determina ce este necesar.
Pregătiți fața. Aplicați întotdeauna corectorul pe pielea curată și hidratată. Verificați de două ori dacă orice întuneric de sub ochi nu este doar rimelul de ieri - curățați ușor pentru a vă asigura că până și bucățile de încăpățânare au fost îndepărtate. Correctorul este primul pas în aplicarea machiajului și va continua cel mai bine pe o pânză goală.
Acoperiți sub cercurile ochilor. Utilizați aplicatorul de corector sau vârfurile degetelor (deși vârfurile degetelor nu sunt întotdeauna cele mai curate) pentru a tampona corectorul sub ochi. Aplica corectorul intr-un triunghi invers. Desenați un triunghi de la un capăt la celălalt al ochiului, aducând punctul în jos pe obraz. Amestecați corectorul în jurul marginilor, astfel încât să nu existe o schimbare evidentă a tonului între piele și corector.
Aplicați corectorul pe acnee și pete. Dacă apar acnee, pete întunecate, pete solare, cicatrici sau semne de naștere, este bine de știut că pot fi acoperite, dacă se dorește. Aplicați corectorul deasupra fiecărei semne, apoi amestecați ușor. Folosește un strat subțire de corector și aplică mai mult dacă este necesar. Cel mai bine este să construiți o acoperire încet, pentru a evita să arătați „cakey”.
Pune corectorul. Când toate petele au fost acoperite și corectorul s-a amestecat, adăugați un strat de pudră deasupra. Lăsați câteva minute înainte de a îndepărta orice exces.
Aplicați fond de ten. Odată ce corectorul s-a întărit, următorul pas este aplicarea fondului de ten. Alegeți între fonduri de ten lichide, cremă sau ceață pentru a crea o nuanță uniformă a pielii și o pânză perfectă pentru restul machiajului.
Adăugați bronzer. Acoperirea feței cu corector și fond de ten netezește tenul, dar îndepărtează și orice umbre naturale sau zone bronzate. Aplicați niște bronzer pe pomeți, în interiorul contururilor nasului și în jurul marginilor feței pentru a adăuga dimensiune și viață pielii.

Descriere brand

Nu a început cu adevărat cu machiajul atunci când E. Tjellesen, compania din spatele GOSH COPENHAGEN, a fost fondată în 1945. Pe atunci, accentul era pe industria farmaceutică.

Astăzi, Bo Tjellesen, fiul fondatorului Einar Tjellesen, este directorul și proprietarul GOSH COPENHAGEN.

"Am ales ca toată dezvoltarea și distribuția produselor să aibă loc de la sediul nostru și din fabrica din Danemarca. Astfel, ne asigurăm că toate produsele reflectă identitatea și valorile noastre. Scopul nostru este să oferim clienților noștri produse la modă și de înaltă calitate - la un preț rezonabil.”

GOSH COPENHAGEN oferă o gamă largă de produse în diferite categorii: machiaj, parfumuri, îngrijirea părului, îngrijirea pielii, îngrijirea corpului și medicamente. De asemenea, dezvoltăm produse pentru mărci individuale, cum ar fi Pudderdåserne, Irina the Diva și Isabell Kristensen.

Astăzi, GOSH COPENHAGEN este distribuit în peste 80 de țări.

La GOSH nimic nu este imposibil și depunem toate eforturile pentru a ne asigura că visele sunt aduse la viață.
Credem în ingredientele îngrijitoare și facem tot posibilul pentru a deschide calea pentru un viitor mai durabil și mai ecologic în industria frumuseții.

Pentru a face diferența, trebuie să vă riscați și să vă regândiți cum se fac lucrurile inițial.
În ultimii ani, am făcut câteva alegeri puternice pentru a ține pasul cu tendințele și cererea clienților din întreaga lume.

Ne pasă de pielea ta. Așa că, pentru a recunoaște cererea în creștere pentru produse de machiaj blând, am început să certificăm cu AllergyCertified.
Parfumul nu este o necesitate - motiv pentru care peste 80% din sortimentul nostru nu are parfum.
Evităm derivatele de origine animală în dezvoltarea produselor noastre – fără a inhiba efectul și calitatea bună. Astăzi, peste 70% din sortimentul nostru este vegan.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review