Cologne Absolue, Vanille Insensee, Unisex, Atelier Cologne, 30 ml

Atelier Cologne
321,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Atelier Cologne
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Un parfum unisex. Fabricat în Franța.
91% ingrediente de origine naturală.
Un parfum dulce, dar oarecum lemnos de vanilie o face să se întoarcă. Ea cunoaște acest parfum mai mult decât bine. Este parfumul amintirilor trecute. Ochii ei caută persoana care o poartă. Brusc, dragostea este în aer. Încă o dată.

Parfumul pur Vanille Insensée de la Atelier Cologne este un parfum unisex care joacă cu contrastul neașteptat și captivant dintre vanilie și mușchi lemnos. Printre ingredientele sale exotice de parfum veți găsi vanilie din Madagascar, lime din Mexic și coriandru din Rusia. Note olfactive calde și îndrăznețe într-o sticlă frumoasă de parfum!

Descriere brand

Atelier Cologne - Povestea unei case de parfum ce revoluționează lumea parfumeriei


Atelier Cologne este o casă de parfum inovatoare care a reușit să aducă o schimbare semnificativă în lumea parfumeriei. Fondată de Christophe Cervasel și Sylvie Ganter, Atelier Cologne s-a remarcat prin crearea unui nou gen de parfum, cologne absolut, ce combină prospețimea clasică a coloniilor cu longevitatea și complexitatea unui parfum. În acest articol, vom explora povestea și filozofia din spatele brandului Atelier Cologne, precum și caracteristicile care îl fac să se distingă în lumea parfumeriei.

Povestea Atelier Cologne

Christophe Cervasel și Sylvie Ganter, fondatorii Atelier Cologne, și-au împărtășit pasiunea pentru parfumuri și au visat să creeze un parfum care să combine prospețimea coloniilor cu intensitatea și durabilitatea unui parfum. Astfel, în 2009, s-a născut Atelier Cologne, o casă de parfum care a pus bazele unui nou gen de parfum: cologne absolut.

Cologne absolut reprezintă esența filozofiei Atelier Cologne și se bazează pe o formulă inovatoare ce conține o concentrație ridicată de uleiuri esențiale și ingrediente naturale. Această abordare conferă parfumurilor o intensitate și o longevitate neobișnuite pentru o cologne clasică, transformându-le în creații unice și memorabile.

Valorile Atelier Cologne

1. Autenticitate: Atelier Cologne se mândrește cu faptul că parfumurile sale sunt create în spiritul autenticității și tradiției, punând accent pe calitatea și complexitatea ingredientelor folosite. Fiecare parfum este conceput ca o adevărată operă de artă, exprimând o poveste și o emoție unică.
2. Sustenabilitate: Casa de parfum este angajată în promovarea unui comportament ecologic responsabil, folosind ingrediente provenite din surse durabile și ambalaje reciclabile. Atelier Cologne colaborează cu furnizori locali și se asigură că ingredientele folosite sunt cultivate și recoltate într-un mod etic și respectuos față de mediu.
3. Personalizare: Atelier Cologne oferă posibilitatea personalizării parfumurilor, permițându-le clienților să își aleagă propriul amestec de note olfactive și să își graveze numele sau mesajul dorit pe eticheta parfumului.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review