Cologne Absolue, Silver Iris, Unisex, Atelier Cologne, 100 ml

Atelier Cologne
856,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Atelier Cologne
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Parfumul perfect pentru orice anotimp, Atelier Cologne Silver Iris Absolue este o apa de parfum luxoasa si usoara. Notele de varf de neroli si bergamota dau loc notelor de inima de iris si floare de portocal, in timp ce notele de baza de mosc si ambra ofera parfumului o nota de profunzime si mister. De lungă durată și de neuitat, acesta este un parfum care cu siguranță va învârti capetele. Indiferent dacă îl porți pentru o noapte sau pentru o ocazie specială, Atelier Cologne Silver Iris Absolue va face cu siguranță o impresie

Descriere brand

Atelier Cologne - Povestea unei case de parfum ce revoluționează lumea parfumeriei


Atelier Cologne este o casă de parfum inovatoare care a reușit să aducă o schimbare semnificativă în lumea parfumeriei. Fondată de Christophe Cervasel și Sylvie Ganter, Atelier Cologne s-a remarcat prin crearea unui nou gen de parfum, cologne absolut, ce combină prospețimea clasică a coloniilor cu longevitatea și complexitatea unui parfum. În acest articol, vom explora povestea și filozofia din spatele brandului Atelier Cologne, precum și caracteristicile care îl fac să se distingă în lumea parfumeriei.

Povestea Atelier Cologne

Christophe Cervasel și Sylvie Ganter, fondatorii Atelier Cologne, și-au împărtășit pasiunea pentru parfumuri și au visat să creeze un parfum care să combine prospețimea coloniilor cu intensitatea și durabilitatea unui parfum. Astfel, în 2009, s-a născut Atelier Cologne, o casă de parfum care a pus bazele unui nou gen de parfum: cologne absolut.

Cologne absolut reprezintă esența filozofiei Atelier Cologne și se bazează pe o formulă inovatoare ce conține o concentrație ridicată de uleiuri esențiale și ingrediente naturale. Această abordare conferă parfumurilor o intensitate și o longevitate neobișnuite pentru o cologne clasică, transformându-le în creații unice și memorabile.

Valorile Atelier Cologne

1. Autenticitate: Atelier Cologne se mândrește cu faptul că parfumurile sale sunt create în spiritul autenticității și tradiției, punând accent pe calitatea și complexitatea ingredientelor folosite. Fiecare parfum este conceput ca o adevărată operă de artă, exprimând o poveste și o emoție unică.
2. Sustenabilitate: Casa de parfum este angajată în promovarea unui comportament ecologic responsabil, folosind ingrediente provenite din surse durabile și ambalaje reciclabile. Atelier Cologne colaborează cu furnizori locali și se asigură că ingredientele folosite sunt cultivate și recoltate într-un mod etic și respectuos față de mediu.
3. Personalizare: Atelier Cologne oferă posibilitatea personalizării parfumurilor, permițându-le clienților să își aleagă propriul amestec de note olfactive și să își graveze numele sau mesajul dorit pe eticheta parfumului.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review