Cologne Absolue, Rose Anonyme, Unisex, Atelier Cologne, 100 ml

Atelier Cologne
552,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Atelier Cologne
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Un parfum unisex. Fabricat în Franța.
86% ingrediente de origine naturală.
Limbajul florilor este cel mai expresiv dintre toate. Îți va oferi o varietate de nuanțe între lumină și întuneric, reflectând profunzimea emoțiilor tale. Un miros plăcut își va ajunge direct la inima ta. Un parfum floral, lemnos ar putea fi seducător, dar oarecum impetuos...

La fel ca leul ca rege al animalelor, trandafirul ca regina florilor trebuie uneori îmblânzit. Parfumul de trandafir Rose Anonyme creat de Atelier Cologne este o incantare a simturilor. Vă veți bucura de frumusețea ei și, de asemenea, vă veți simți natura aventuroasă. Ingredientele acestui parfum unisex includ trandafir din Turcia, bergamota din Italia si paciuli din Indonezia. Acest parfum este lemnos și dulce, un echilibru între îndrăzneț și elegant. Îndrăznește!

Descriere brand

Atelier Cologne - Povestea unei case de parfum ce revoluționează lumea parfumeriei


Atelier Cologne este o casă de parfum inovatoare care a reușit să aducă o schimbare semnificativă în lumea parfumeriei. Fondată de Christophe Cervasel și Sylvie Ganter, Atelier Cologne s-a remarcat prin crearea unui nou gen de parfum, cologne absolut, ce combină prospețimea clasică a coloniilor cu longevitatea și complexitatea unui parfum. În acest articol, vom explora povestea și filozofia din spatele brandului Atelier Cologne, precum și caracteristicile care îl fac să se distingă în lumea parfumeriei.

Povestea Atelier Cologne

Christophe Cervasel și Sylvie Ganter, fondatorii Atelier Cologne, și-au împărtășit pasiunea pentru parfumuri și au visat să creeze un parfum care să combine prospețimea coloniilor cu intensitatea și durabilitatea unui parfum. Astfel, în 2009, s-a născut Atelier Cologne, o casă de parfum care a pus bazele unui nou gen de parfum: cologne absolut.

Cologne absolut reprezintă esența filozofiei Atelier Cologne și se bazează pe o formulă inovatoare ce conține o concentrație ridicată de uleiuri esențiale și ingrediente naturale. Această abordare conferă parfumurilor o intensitate și o longevitate neobișnuite pentru o cologne clasică, transformându-le în creații unice și memorabile.

Valorile Atelier Cologne

1. Autenticitate: Atelier Cologne se mândrește cu faptul că parfumurile sale sunt create în spiritul autenticității și tradiției, punând accent pe calitatea și complexitatea ingredientelor folosite. Fiecare parfum este conceput ca o adevărată operă de artă, exprimând o poveste și o emoție unică.
2. Sustenabilitate: Casa de parfum este angajată în promovarea unui comportament ecologic responsabil, folosind ingrediente provenite din surse durabile și ambalaje reciclabile. Atelier Cologne colaborează cu furnizori locali și se asigură că ingredientele folosite sunt cultivate și recoltate într-un mod etic și respectuos față de mediu.
3. Personalizare: Atelier Cologne oferă posibilitatea personalizării parfumurilor, permițându-le clienților să își aleagă propriul amestec de note olfactive și să își graveze numele sau mesajul dorit pe eticheta parfumului.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review