Colagen Artrohelp Marine Hidrolizat 10.000 mg, Marnys, 350 g

Marnys
174,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marnys

Descriere

Colagen Artrohelp Marine Hidrolizat cu 10.000 Mg Tip 1 + Acid Hialuronic + Glucozamină + Condroitină + Calciu + Magneziu + Vitamine C, B, D3 și K2 

Proprietati:
- Asigură întreg necesarul zilnic de Colagen de care are nevoie un adult
- Recomandat pentru articulații, păr, ten, piele, unghii, energie
- Favorizează funcționalitatea oaselor, articulațiilor și a mușchilor
- Contribuie la ameliorarea durerilor articulare (generate de afecțiuni articulare precum artrită, artroză, gonartroză, coxartroză sau afecțiuni reumatice)
- Îmbunătățește densitatea osoasă prin conținutul de Magneziu, Calciu si Vitamina D3 fiind eficient și în problemele de osteoporoză
- Este un supliment potrivit și pentru persoanele cu un stil de viață activ
- Reduce riscul distrugerii articulațiilor și a cartilajelor și scurtează timpul de recuperare a acestora după activități fizice
- Contribuie la refacerea mai rapidă a țesuturilor musculare și a ligamentelor
- Asigură hidratarea tesuturilor menținând elasticitatea pielii și asigurând reducerea ridurilor

Ingrediente:
Colagen Hidrolizat Tip 1
(sursă marină)  - 10 000 mg - **
Calciu (citrat)  - 400 mg - 50%
Magneziu (citrat)  - 375 mg - 100%
Glucozamina (sulfat)  - 333 mg - **
Condroitina (sulfat)  - 267 mg - **
Vitamina C (Acid L-ascorbic)  - 24.5 mg - 30%
Acid Hialuronic (Hialuronat de Sodiu)  - 11 mg - **
Vitamina B2 (Riboflavina)  - 1.4 mg - 100%
Vitamina B6 (Clorhidrat de Piridoxina)  - 1.4 mg - 100%
Vitamina K2 (Menachinona-7) - 28.5 mcg - 37%
Vitamina D3 (Colecalciferol)  - 5 mcg - 100%                                    

Alte ingrediente: acid citric, sucraloza, arome.

Mod de administrare:
Se administrează câte 15g pe zi, diluat în apă sau suc. Folosiți măsura din interiorul cutiei.

Descriere brand

Situată în Cartagena, sud-estul Spaniei, Martínez Nieto S.A. - MARNYS® a fost înființată în august 1968 ca urmare a proiectului de afaceri al familiei Martínez Nieto motivat de dezvoltarea de produse ecologice, naturale și organice.

Food supplements

La început, compania era o fabrică de ambalare a mierii și a polenului de albine. Astăzi, peste o jumătate de secol, este unul dintre cei trei mari producători de lăptișor de matcă și produse de îngrijire pe bază de propolis din lume, precum și cel mai mare producător de fiole buvabile din Europa și unul dintre cele mai avansate laboratoare tehnologic din industrie atât în Europa, cât și în întreaga lume.

Calitatea este fundamentală pentru MARNYS® și în acest scop desfășoar[ procese de cercetare, dezvoltare și producție extrem de controlate și amănunțite, care vizează în mod clar obținerea excelenței în produsul final. Standardele de calitate și facilitățile de ultimă generație depășesc cu mult cele mai înalte standarde sanitare din lume.

De peste 50 de ani MARNYS® lucrează zi de zi în conformitate cu principiile calității naturale pentru a se poziționa ca unul dintre furnizorii de produse naturale de cea mai înaltă calitate din acest sector.

MARNYS este certificat GMP de către certificatorul SGS în conformitate cu reglementările 21 CFR Part 111 pentru suplimentele alimentare. Toate instalațiile, procesele și sistemul de management al calității MARNYS sunt inspectate satisfăcător conform standardelor GMP (Good Manufacturing Practice) care garantează calitatea și siguranța formulărilor. De asemenea, garantează cele mai stricte și cele mai bune condiții de igienă, temperatură, presiune și umiditate, precum și teste microbiologice permanente.

MARNYS deține Certificarea IFS Food acordată de certificatorul internațional SGS, la cel mai înalt nivel, pentru producerea și ambalarea suplimentelor alimentare și a produselor dietetice în următoarele forme de dozare: capsule tari și softgel, pulbere și lichide orale.

Linia de produse ecologice este certificată de Consiliul pentru Agricultură Ecologică din Regiunea Murcia (Spania) în conformitate cu Regulamentul 834/2007 privind producția și etichetarea produselor ecologice.

Linia de producție MARNYS a fost inspectată de prestigioasa Administrație pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA), iar rezultatele satisfăcătoare au permis companiei să își comercializeze produsele în Statele Unite ale Americii.

Detalii

Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review