Baza pentru masca Milk Shake Natural Care, 1000ml

Milk Shake
130,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Milk Shake
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Milk Shake Natural Care Mask Base este o bază fluidă de restructurare, special formulată pentru amestecarea pudrelor de lapte, iaurt, cacao și papaya pentru a crea măști cremoase, ușor de aplicat. Îmbogățit cu uleiuri de avocado și orez. miere si extracte de fructe, vitamina E si integritate 41 pentru a revitaliza parul si a proteja culoarea in timp.

Beneficii:

Acțiune de restructurare

Cum se utilizează:

Turnați 60 ml de bază restructuratoare în bol și adăugați cea mai potrivită mască de pudră pentru tipul de păr și rezultatul dorit.
Se amestecă bine și se aplică pe părul spălat și uscat cu prosopul urmând instrucțiunile de utilizare a măștii.

Brand milk_shake

Descriere brand

milk_shake® este o marcă profesională de îngrijire a părului de salon, care oferă o gamă completă de produse de calitate pentru a îmbunătăți și menține frumusețea naturală a părului.

milk_shake® oferă beneficiile laptelui și fructelor pentru bunăstare și frumusețe pentru a satisface nevoile consumatorilor exigenți și ale profesioniștilor din salon.

milk_shake® face parte din grupul de concept z-one, o companie italiană tânără, inovatoare și dinamică, care oferă produse profesionale pentru păr și înfrumusețare în întreaga lume.

z.one concept™ a fost fondat în 1999 în Italia, care este cunoscută drept una dintre cele mai dificile și competitive regiuni de afaceri profesionale pentru păr din Europa. În câțiva ani, z.one concept™ a obținut rezultate semnificative în rândul producătorilor de produse de îngrijire a părului și a fost recunoscut de experții din industrie drept „cel mai inovator brand emergent din ultimii ani”.

Produsele de păr milk_shake® sunt o gamă uimitoare de produse profesionale pentru păr, inspirate din natură. Filosofia produselor de păr milk_shake® este simplă, folosiți puterea și frumusețea naturii pentru a obține un păr uimitor pentru toate ocaziile.

Produsele de păr milk_shake® sunt realizate dintr-un amestec uimitor de ingrediente profesionale, inclusiv proteine ​​din lapte, care vor fi hrana divină pentru părul tău.

milk_shake® oferă un portofoliu fantastic de produse care includ o gamă de șampon, balsam, tratamente intensive pentru păr și produse pentru coafarea părului, care vor deveni toate completările perfecte la rutina zilnică de îngrijire a părului.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review