NOU

Balsam revitalizant, Balmain Professionnel, 1000ml

Balmain Professionnel
366,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Balmain Professionnel
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Păstrează-ți părul neted, lustruit și energic folosind Balsamul Revitalizant!

Balmain Revitalizing Balmain este cel mai bun balsam ușor și hrănitor pentru părul uscat și deteriorat. Formula revitalizantă redă vitalitatea părului fără a adăuga greutate. Linia Revitalizing este îmbogățită cu ingrediente de cea mai bună calitate pentru a revitaliza părul din interior. Formula revitalizantă include o selecție fină de vitamine E, F și P. Vitamina E dă un impuls părului și revitalizează părul din interior. Vitamina F menține scalpul sănătos, în timp ce vitamina P repară părul uscat și deteriorat, întărește fibrele părului și hrănește părul de la rădăcină. Datorită ingredientelor de cașmir și mătase din linia luxoasă de revitalizare, părul se va simți neted și catifelat. Ingredientele supreme pentru pletele strălucitoare și strălucitoare.

· Reface părul fără a adăuga greutate

· Nutriție optimă pentru părul deteriorat

· Creează un păr neted și lustruit

VOLUM: ● ● ○ ○ ○ ○

Umiditate: ● ● ● ● ● ○

MOD DE UTILIZARE:
Aplicați pe vârfurile părului uscat cu prosopul, masați ușor timp de 3 minute și clătiți bine cu apă călduță.

Descriere brand

Ca parte a brandului de modă Balmain Paris, Balmain Hair Couture are o moștenire de peste 45 de ani în combinarea elementelor esențiale pentru păr cu cele mai recente tendințe de podium. Colecțiile sunt inspirate din secretele din culise și oglindesc tot ceea ce are nevoie o femeie pentru a crea look-ul suprem inspirat de podium. De-a lungul acestor 45 de ani, Balmain Hair Couture și-a stabilit legitimitatea în domeniul luxului. Acordăm o atenție meticuloasă detaliilor și perfecțiunii și căutăm mereu și creăm noi tehnici de aplicare pentru a garanta produse de cea mai bună calitate, respectând mereu moștenirea noastră mândră și bogată.

Toate colecțiile constau dintr-o linie mică, dar completă, numai de cele mai bine vândute produse. Echipele noastre de proiectare, producție și vânzare cu amănuntul ridică constant ștacheta excelenței în produsele noastre. Viziunea pe termen lung bazată pe moștenire, creativitate și inovație conduce la succesul Balmain Hair Couture și îi asigură viitorul promițător.

PRODUSE ȘI SERVICII EXCELENTE
Balmain Hair Couture se străduiește în mod continuu să aprovizioneze, să selecteze și să proceseze cel mai bun păr din lume. Această încercare de excelență permite companiei să prezinte o garanție unică de 6 luni pentru toate produsele pentru păr uman. Cu toate acestea, căutarea excelenței depășește calitatea produselor noastre; cuprinde selecția partenerilor noștri, designul și locația magazinelor noastre partenere, prezentarea produselor noastre și capacitatea partenerilor noștri de a-și cufunda clienții în lumea Hair Couture.


Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review