Balsam pentru par Wella Professionals Invigo Brunette Recharge Cool Brunette, 200ml

Wella Professionals
57,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Wella Professionals
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Cool Brunette Conditioner Invigo pentru îngrijirea părului vopsit în nuanțe reci de maro. Evidențiază perfect culoarea și își păstrează nuanța rece. Recomandat dupa fiecare colorare pentru a prelungi efectul.

Balsam pentru par Wella Professionals Invigo Brunette Recharge Cool Brunette, beneficii:

Definește intensitatea culorii
Oferă o nuanță uniformă, rece
Neutralizează subtonurile calde
Hraneste intens parul
Oferă moliciune și strălucire
Miros delicat, floral
Conține pigmenți de culoare care asigură prospețimea culorii prelungindu-i viața după tratamentul de culoare. Pe lângă eliminarea nuanțelor calde nedorite, accentuează nuanța rece de culoare.

Mod de utilizare: Distribuiti uniform pe parul umed spalat. Se lasa sa actioneze 3-5 minute, in functie de efectul dorit. Clătiți bine.

Rezultate: Păr hrănit, cu o culoare de durată, uniformă, rece.

Pentru a oferi îngrijire cuprinzătoare a părului, vă recomandăm alte produse din gama Invigo Sun pentru a se potrivi nevoilor părului dumneavoastră.

Descriere brand

De peste 140 de ani, Wella oferă inovații și servicii care permit creativitatea coaforilor.
Povestea companiei începe în Germania secolului al XIX-lea, cu viziunea și pasiunea unui frizer, Franz Ströher...

Wella are o gamă largă de culori de păr, totuși această culoare Wella este una care a fost actualizată, astfel încât acum este fără PPT și PPD. Acesta este primul și singurul brand profesional de colorare a părului care prezintă tehnologii inovatoare, tehnologie pur echilibru și ME+, ambele dovedite că oferă o culoare vibrantă bogată, cu mai puține daune, ME+ reduce, de asemenea, riscul de a dezvolta o nouă alergie (pentru cei care nu au o alergie la coloranții de păr) la culoarea părului. De asemenea, spre deosebire de majoritatea culorilor de păr care sunt doar semi-permanente dacă se află în diagrama de culori curcubeu, gama Koleston Perfect este permanentă. De asemenea, furnizăm dezvoltatori precum Welloxen.

Tehnologia Pure Balance este o tehnologie patentată care este concepută pentru a minimiza formarea de radicali liberi în timpul formării culorii prin dezactivarea impurităților precum metalele prezente în păr. Radicalii liberi interferează cu formarea culorii în timpul dezvoltării culorii și sunt o cauză cheie pentru deteriorarea părului. Cu Pure Balance Technology™, rezultatul este chiar rezultate de culoare pure, cu profunzime și strălucire naturale și mult mai puține deteriorari ale părului, culoare după culoare.


„Neted, blând și extrem de ușor de aplicat, KOLESTON PERFECT with ME+ realizează o fluiditate unică a culorii. Diferența de consistență față de generația anterioară creează o experiență mai luxoasă pentru client, iar profesioniștii în culoare pot recunoaște cu ușurință rezultatele superioare ale culorii, care sunt semnificativ mai uniforme, echilibrate și fidele tonului de la rădăcină până la vârf**. Acesta este un pas major în tehnologia colorării părului și un pas major pentru coloriști și clienții lor” – Andreas Kurkowitz, Ambasadorul Global Color al Wella Professionals.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review