Balsam pentru par Wella Professionals Elements Lightweight Renewing, 1000ml

Wella Professionals
211,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Wella Professionals
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Balsamul Elements Renewing nu conține sulfati și silicon și oferă o hidratare maximă. Conținutul de umiditate al părului este complet reînnoit, iar părul este hrănit de la rădăcini până la vârfuri. Acest balsam iti uniformizeaza si parul, astfel incat parul tau sa revina supletea naturala. Asta face ca acest balsam extrem de potrivit pentru parul tau uscat, deteriorat si/sau casant, dar este potrivit si pentru parul stresat si vopsit. Extractele naturale ajută părul să se refacă.


Balsam pentru par Wella Professionals Elements Lightweight Renewing, caracteristici importante:

Păr uscat, deteriorat, fragil, stresat și/sau vopsit
Fara sulfat si silicon
Hidratare maximă prin conținut inovator de umiditate
Îți hrănește părul de la rădăcini până la vârfuri
Extracte naturale
Îți uniformizează părul
Mod de utilizare: Distribuiți Elements Renewing Conditioner ușor și uniform pe părul uscat cu prosopul după șamponare. Maseaza-l usor si lasa-l sa actioneze 2-3 minute. Apoi clătiți-l cu atenție.

Descriere brand

De peste 140 de ani, Wella oferă inovații și servicii care permit creativitatea coaforilor.
Povestea companiei începe în Germania secolului al XIX-lea, cu viziunea și pasiunea unui frizer, Franz Ströher...

Wella are o gamă largă de culori de păr, totuși această culoare Wella este una care a fost actualizată, astfel încât acum este fără PPT și PPD. Acesta este primul și singurul brand profesional de colorare a părului care prezintă tehnologii inovatoare, tehnologie pur echilibru și ME+, ambele dovedite că oferă o culoare vibrantă bogată, cu mai puține daune, ME+ reduce, de asemenea, riscul de a dezvolta o nouă alergie (pentru cei care nu au o alergie la coloranții de păr) la culoarea părului. De asemenea, spre deosebire de majoritatea culorilor de păr care sunt doar semi-permanente dacă se află în diagrama de culori curcubeu, gama Koleston Perfect este permanentă. De asemenea, furnizăm dezvoltatori precum Welloxen.

Tehnologia Pure Balance este o tehnologie patentată care este concepută pentru a minimiza formarea de radicali liberi în timpul formării culorii prin dezactivarea impurităților precum metalele prezente în păr. Radicalii liberi interferează cu formarea culorii în timpul dezvoltării culorii și sunt o cauză cheie pentru deteriorarea părului. Cu Pure Balance Technology™, rezultatul este chiar rezultate de culoare pure, cu profunzime și strălucire naturale și mult mai puține deteriorari ale părului, culoare după culoare.


„Neted, blând și extrem de ușor de aplicat, KOLESTON PERFECT with ME+ realizează o fluiditate unică a culorii. Diferența de consistență față de generația anterioară creează o experiență mai luxoasă pentru client, iar profesioniștii în culoare pot recunoaște cu ușurință rezultatele superioare ale culorii, care sunt semnificativ mai uniforme, echilibrate și fidele tonului de la rădăcină până la vârf**. Acesta este un pas major în tehnologia colorării părului și un pas major pentru coloriști și clienții lor” – Andreas Kurkowitz, Ambasadorul Global Color al Wella Professionals.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review