Balsam pentru par Milk Shake Color Care Maintainer, 10ml

Milk Shake
12,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Milk Shake
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Milk Shake Deep Color Care Maintainer Balm 175ml. Terapie de întreținere pentru păr vopsit. Un tratament care dă corp, repara părul și protejează pentru o lungă perioadă de timp colorarea cosmetică. Pentru un par revigorat, vital, moale la atingere, cu o culoare luminoasa.
Nu contine parabeni.

Tehnologie cu Integrity 41® (extract hidroglicolic de floarea soarelui, bogat in polifenoli antioxidanti) pentru a asigura stabilitatea culorii.

Cum se utilizează:

După spălarea cu șamponul special Milk Shake, distribuiți uniform Milk Shake Deep Color Care Maintainer Balm pe părul ușor umed cu ajutorul unui pieptene. Lăsați să acționeze câteva minute înainte de a clăti bine.

Alte sfaturi:

Pentru a crește eficacitatea de prelungire a culorii, încercați alte produse din linia Milk Shake Color Care. Concret, se recomandă utilizarea în asociere cu Șamponul Color Care.

Descriere brand

milk_shake® este o marcă profesională de îngrijire a părului de salon, care oferă o gamă completă de produse de calitate pentru a îmbunătăți și menține frumusețea naturală a părului.

milk_shake® oferă beneficiile laptelui și fructelor pentru bunăstare și frumusețe pentru a satisface nevoile consumatorilor exigenți și ale profesioniștilor din salon.

milk_shake® face parte din grupul de concept z-one, o companie italiană tânără, inovatoare și dinamică, care oferă produse profesionale pentru păr și înfrumusețare în întreaga lume.

z.one concept™ a fost fondat în 1999 în Italia, care este cunoscută drept una dintre cele mai dificile și competitive regiuni de afaceri profesionale pentru păr din Europa. În câțiva ani, z.one concept™ a obținut rezultate semnificative în rândul producătorilor de produse de îngrijire a părului și a fost recunoscut de experții din industrie drept „cel mai inovator brand emergent din ultimii ani”.

Produsele de păr milk_shake® sunt o gamă uimitoare de produse profesionale pentru păr, inspirate din natură. Filosofia produselor de păr milk_shake® este simplă, folosiți puterea și frumusețea naturii pentru a obține un păr uimitor pentru toate ocaziile.

Produsele de păr milk_shake® sunt realizate dintr-un amestec uimitor de ingrediente profesionale, inclusiv proteine ​​din lapte, care vor fi hrana divină pentru părul tău.

milk_shake® oferă un portofoliu fantastic de produse care includ o gamă de șampon, balsam, tratamente intensive pentru păr și produse pentru coafarea părului, care vor deveni toate completările perfecte la rutina zilnică de îngrijire a părului.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review