Balsam pentru par Balmain Moisturizing, 300ml

Balmain Professionnel
141,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Balmain Professionnel
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Balsamul pentru par Balmain Moisturizing este un produs profund hranitor, imbogatit cu ulei de argan organic si parfum Balmain. Balsamul hidratant este potrivit pentru parul natural si vopsit. Ofera parului stralucire naturala si elasticitate. Protejeaza parul impotriva radiatiilor UV si imbunatateste culoarea parului datorita scuturilor UV. Pro-vitamina B5 functioneaza imbunatatind efectele retentiei de umiditate, elasticitatea si flexibilitatea parului. Calmeaza scalpurile iritate si sensibile, inmoaie parul si creeaza multa stralucire. Acest ingredient ofera parului un impuls suplimentar de vitamina B, care ingroasa parul si stimuleaza cresterea lui. Utilizati balsamul in combinatie cu samponul hidratant si masca reparatoare hidratanta pentru cel mai bun rezultat.

Descriere brand

Ca parte a brandului de modă Balmain Paris, Balmain Hair Couture are o moștenire de peste 45 de ani în combinarea elementelor esențiale pentru păr cu cele mai recente tendințe de podium. Colecțiile sunt inspirate din secretele din culise și oglindesc tot ceea ce are nevoie o femeie pentru a crea look-ul suprem inspirat de podium. De-a lungul acestor 45 de ani, Balmain Hair Couture și-a stabilit legitimitatea în domeniul luxului. Acordăm o atenție meticuloasă detaliilor și perfecțiunii și căutăm mereu și creăm noi tehnici de aplicare pentru a garanta produse de cea mai bună calitate, respectând mereu moștenirea noastră mândră și bogată.

Toate colecțiile constau dintr-o linie mică, dar completă, numai de cele mai bine vândute produse. Echipele noastre de proiectare, producție și vânzare cu amănuntul ridică constant ștacheta excelenței în produsele noastre. Viziunea pe termen lung bazată pe moștenire, creativitate și inovație conduce la succesul Balmain Hair Couture și îi asigură viitorul promițător.

PRODUSE ȘI SERVICII EXCELENTE
Balmain Hair Couture se străduiește în mod continuu să aprovizioneze, să selecteze și să proceseze cel mai bun păr din lume. Această încercare de excelență permite companiei să prezinte o garanție unică de 6 luni pentru toate produsele pentru păr uman. Cu toate acestea, căutarea excelenței depășește calitatea produselor noastre; cuprinde selecția partenerilor noștri, designul și locația magazinelor noastre partenere, prezentarea produselor noastre și capacitatea partenerilor noștri de a-și cufunda clienții în lumea Hair Couture.


Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review