Apă de toaletă Omnia Amethyste, Bvlgari, 40 ml

Bvlgari
276,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Bvlgari
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Experimentați prețiozitatea BVLGARI Omnia Amethyste Eau de Toilette, un parfum floral pentru femei care vă va dezvălui latura jucăușă.

Amintind de o grădină înflorită cu iris și trandafiri, parfumul Omnia Amethyste este proaspăt și feminin. Parfumierul expert, Alberto Morillas, a elaborat o aromă roz și ușoară, de lungă durată, perfectă pentru purtare zilnică.

Notele de vârf a fructelor de goji suculente oferă o aromă asemănătoare unei tarte, în timp ce note contrastante de hibiscus și rodie proaspătă aduc dulceață. Cald, confortabil și pământesc, baza de cedru echilibrează perfect dulceața fructelor.

BVLGARI Omnia Amethyste Apă de toaletă descriere olfactivă:

  • Note de top: Goji Berry.
  • Note de mijloc: hibiscus, rodie.
  • Note de bază: Cedarwood.

Descriere brand

Fondată la Roma în 1884 de talentatul argintar grec Sotirio Bvlgari, marca și-a stabilit rapid o reputație pentru excelența italiană, cu măiestrie rafinată și creații magnifice de bijuterii. De-a lungul deceniilor, generațiile bulgare au definit un stil distinctiv format din combinații de culori vibrante, volume rafinat echilibrate și motive inconfundabile care omagiază rădăcinile romane ale companiei. Deși își venera mereu moștenirea culturală, Bvlgari a introdus inovații care au rescris regulile universului de bijuterii și a lansat noi tendințe care s-au remarcat ca icoane ale designului contemporan.

DE LA ARGINT LA AUR
Ornamentele rafinate din argint forjate de Sotirio Bulgari au fost foarte apreciate de turiștii englezi veniți la Roma pentru Marele Tur tradițional și au făcut ca afacerea să prospere. După primul magazin de pe Via Sistina, s-au deschis apoi noi magazine pe Via Condotti și în alte destinații turistice. Când fiii lui Sotirio, Giorgio și Costantino, i s-au alăturat în afacere, i-au sugerat că compania de familie s-ar putea concentra pe bijuterii de înaltă pentru a crește, profitând de moștenirea fructuoasă a argintării.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review