Apă de parfum Scent, Costume National, 30 ml

Costume National
169,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Costume National
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Luminozitatea florii de hibiscus
Originalitatea unui parfum clasic.
Un amestec subtil de farmec și sobrietate, creat de albul translucid al florii de hibiscus sidefat, exprimă feminitatea absolută și decisivă a parfumului.

Parfumul original și structurat, apa de parfum Scent este o armonie de flori sidefate de hibiscus, iasomie și chihlimbar. Este parfumul unei femei încrezătoare în sine, elegantă, hotărâtă, care apreciază unicitatea și dorește să-și sublinieze prezența printr-un traseu olfactiv radiant și inconfundabil. Usoara si proaspata la impact, se transforma treptat intr-un elixir de hibiscus sidefat luminos si bogat, extrem de incantator pentru eleganta sa. Pentru o femeie care preferă notele lemnoase și hotărâtoare, dar nu renunță la un traseu olfactiv extrem de feminin și sofisticat. Sticla emblematică este reproducerea pe sticlă a sculpturii originale a lui Ennio Capasa.

Carcasa este un bej sidefat cald, rupt de inconfundabila dungă neagră.

Descriere brand

Identitatea olfactiva a Costume National Scents este construită în jurul unui suflet modern și al ADN-ului „Made in Italy”: abordarea sa „creată pe măsură” urmează canoanele tradiției artistice a parfumeriei de lux, creând în același timp o colecție unică de parfumuri structurate și moderne. 

Calitatea supremă a parfumurilor este derivată din cunoștințele excepționale ale Maeștrilor Parfumieri care creează frumusețe în fiecare colecție și din puritatea materiilor prime fine utilizate.
Mantra: să reinterpreteze cele mai nobile ingrediente ale parfumeriei – ambră, lemn de santal, șofran, iasomie, ylang-ylang, paciuli – în esențe elegante și contemporane; un stil atemporal care lasă amprentă în prezent.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review