12%

Apa de parfum Portrayal, Amouage, 100 ml

Amouage
937,20 RON (TVA inclus) 1.065,00 RON valabil pana la 30 sept.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Amouage
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Portrayal Woman este un parfum floral oriental luxos pentru doamnele jucăușe și grațioase care îndrăznesc să se provoace pe sine și lumea. Parfumul completează perfect imaginea unei femei independente. La urma urmei, ea știe ce vrea de la viață și știe cum să-și atingă obiectivele.

Nota de vârf a iasomiei transmite spiritul de libertate al anilor 1920. În centrul buchetului Portrayal Woman se află o combinație dulce-afumat de tutun și vanilie. Semitonul de bază al lui elemi creează un traseu atractiv.

Flaconul de cristal semnătura lui Amouage este prezentat în sidef și împodobit cu un cristal Swarovski albastru.

Descriere brand

Amouage este o casă internațională de parfumuri de lux, renumită pentru crearea unora dintre cele mai fine parfumuri din lume. Fondată în Sultanatul Oman în 1983 pentru a fi „Darul regilor”, Casa a redefinit arta arabă a parfumeriei și și-a câștigat o reputație globală pentru a aduce modernitate inovatoare și adevărată artă tuturor creațiilor sale. Omagiind cu măiestrie moștenirea sa, Amouage este o fuziune unică între Est și Vest, care definește opulența avangardă. Exprimă măreția contemporană a Omanului - un centru istoric de comerț pentru tămâie și smirnă - de pe tot globul, cu colecții captivante și atrăgătoare care vorbesc unei clientele sofisticate, încrezătoare și bine călătorite, care caută ceva convingător de prețios, extraordinar și personal, fiecare zi.

Parfumurile Amouage poartă o semnătură sofisticată care atestă măiestria, calitatea și integritatea creativă de neegalat. Folosind doar cele mai bune și mai speciale ingrediente din întreaga lume, parfumurile Amouage sunt compuse din parfumieri recunoscuți la nivel mondial din Paris, Grasse, Geneva și New York. Fiecare creație este realizată manual cu atenție și amestecată cu gust pentru a prezenta o patina învăluitoare și un traseu elegant de lungă durată. Florele au mai multe fațete, condimentele și lemnele se juxtapun armonios, iar ingredientele rare creează contraste interesante.

O icoană în lumea parfumeriei, Amouage și-a construit o moștenire râvnită cu un repertoriu de peste 50 de parfumuri de neegalat, toate care atestă o viziune și o căutare unică a calității. Capodoperele apreciate de critici includ Aur, Jubilation, Epic, Dia, Reflection, Honour și Interlude, pentru a numi doar câteva. De-a lungul anilor, acestea au devenit clasice iconice, îmbibate pentru totdeauna în paginile cronicilor de artă a parfumeriei.

Creațiile Amouage au fermecat un public global și sunt acum disponibile în peste 80 de țări din întreaga lume. Prezența internațională a Casei cuprinde 12 buticuri independente, precum și o rețea foarte selectivă de aproximativ 1000 dintre cele mai bune magazine universale, parfumerie și aeroporturi din lume.

Ca companie independentă, Amouage combină cea mai mare atenție la detalii cu un angajament absolut față de cele mai înalte standarde de calitate. Vizitatorii au ocazia să cunoască meșteșugarii cu experiență și să observe diferitele etape ale producției de parfum, de la macerarea ingredientelor până la îmbuteliere și ambalare, precum și să învețe despre procesul de extracție a materialelor naturale la Fabrica și Centrul pentru Vizitatori din Muscat, din Oman. . Un paradis pentru cunoscătorii de parfumuri și artă, Fabrica și Centrul pentru vizitatori Amouage își cufundă oaspeții în lumea magică a producției de parfumuri de lux, permițându-le să experimenteze direct gama largă de produse Amouage, pornind de la parfumurile sale rafinate de lungă durată și de lux. gamele de baie, la gama sa frumos parfumată de lumânări și parfumuri de ambianță.

Cultura arabă a parfumului se află în inima lui Amouage și este țesut în țesătura fiecărei creații. Astăzi, Casa așteaptă cu mari așteptări să construiască pe moștenirea trecutului său și să formeze o punte de continuitate între ceea ce a trecut înainte și ceea ce urmează, fără a uita niciodată rădăcinile mărcii în casa sa din Oman.

Detalii

Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review