Serul facial antirid: cum funcționează

Există o multitudine de serumuri faciale care pretind că întind liniile fine și previn apariția ridurilor, însă oare chiar se țin de promisiuni? Majoritatea, într-adevăr, o fac, însă cum? 

1. Seruri care acționează prin hidratarea profundă a pielii 

Aceste tipuri de seruri au în compoziție molecule super-hidratante (cum ar fi acidul hialuronic) care atrag și păstrează hidratarea în piele, netezind-o și lăsând-o mai catifelată și mai plină. Un exemplu de astfel de ser este serul antirid Time Miracle Cellular Repair - Madara. Pe lângă acidul hialuronic, conține suc de mesteacăn cu efect tonic și un complex cu ingrediente puternic anti-oxidante, bogate în extracte naturale ce stimulează producția de colagen și activează ciclul de regenerare celulară în vederea îmbunătățirii vizibile a elasticității pielii și a reducerii liniilor fine și a ridurilor.

Un alt ser care acționează astfel este V Lift Booster serum - MossaCu juneberry și extract de plancton, oferă o sporire evidentă a fermității și a nivelului de hidratare a pielii. Pielea capătă și un plus de încredere, confort și hidratare datorită acțiunii acidului hialuronic.


2. Seruri care acționează prin reumplerea liniilor fine și a ridurilor 

Serul pentru lifting Eric Favre Skin Care își demonstrează eficiența instantaneu. Având un efect tonic și de umplere, acesta stimulează regenerarea celulară. În lista de ingrediente regăsim și extractul de magnolie care protejează împotriva radiațiilor UV și previne deteriorarea ADNului celular. Stimulează producerea sintezei de colagen prin reducerea sintezei enzimei responsabile de degradarea fibrelor de colagen. Alte ingrediente benefice în lupta contra ridurilor sunt peptidele, acidul hialuronic și metilsilanol-hidroxi-prolin-aspartatul.

3. Seruri care acționează prin miorelaxare 

Acest tip de ser acționează ca o injectie profesionala antirid. Ele au ca scop reducerea activității mușchilor, promovând relaxarea musculară și întinerirea complexă a pielii, din interior. Gama dr.brandt Do Not Age folosește astfel de peptide biomimetice, astfel alimentează pielea zilnic cu energie, ajută la restabilirea pierderii de vitalitate, netezește textura pielii și aspectul liniilor și ridurilor, promovează un aspect al pielii mai ferm, mai ridicat.

Comentarii

Articole similare

Creme pentru micșorarea porilor
Creme pentru micșorarea porilor
Cele mai bune creme de micșorare a porilor vă pot oferi îngrijirea optimă de care aveți nevoie, dacă ați avut de-a face cu pori dilatați în ultima vreme. Deși nu vă puteți face porii să dispară,...