Cearcănele întunecate: CUM SĂ LE FACEȚI SĂ DISPARĂ NATURAL?

Cu toții îl știm, acel moment de singurătate când ne aflăm într-o dimineață în fața oglinzii... . Aceste cearcane inestetice care pot aparea sub ochi, daca nu pun nicio problema de sanatate, pot deveni una pentru viata ta sociala si sa-ti submineze punctual increderea in tine. Privire abătută, privire tristă, față obosită: dacă ai uneori impresia că arăți ca un cocker spaniel, urmează ghidul!

De ce avem cearcăne?
Să excludem cearcănele legate de vârstă, care tind să apară sub formă de buzunare goale, precum și cearcănele de origine ereditară, împotriva cărora, din păcate, nu putem face mare lucru.


Cearcănele albastre care marchează petele sub ochi, se datorează transparenței pielii extrem de subțiri situate sub ochi. Când circulația sanguină și limfatică încetinește în această zonă, cel mai adesea în caz de oboseală severă, sub piele se acumulează micropigmenti sanguini și în cele din urmă se arată culoarea acestora. În mod logic, cu cât pielea este mai deschisă, cu atât cearcănele vor fi mai vizibile pentru că efectul de transparență crește.

Pe scurt, pentru a scăpa de el, nu ai de ales: trebuie să te întorci la treabă cu acele lichide prea leneșe să circule când noaptea a fost puțin prea scurtă, și pulsa!

Cum să elimini cearcănele în mod natural?


Abordarea cauzei lor: somn și stil de viață
Pentru ca microcirculația să se poată activa, corpul tău trebuie să fie bine tratat și în formă maximă. Lipsa somnului este, desigur, prima cauză cunoscută a cearcănelor, dar stresul sau anxietatea, precum și alcoolul și tutunul pot fi, de asemenea, cauza.

Pentru a remedia toate acestea impunem 8 ore de somn pe noapte, inchidem ecranele cu cel putin 1 ora inainte de a merge la culcare, nu mai stam pe el si ne relaxam. Oprim și relațiile toxice (da, e pentru bunăstarea pielii tale, îți spunem noi). Pentru a menține un tonus muscular bun, ne vom mișca de cel puțin două ori pe săptămână, de preferință cu prietenii pentru că ideea din spatele tuturor este să ne simțim... bine.

Remedii de acasă pentru cearcănele
Un singur cuvânt de ordine: rece sub ochi, pentru a reactiva microcirculația leneșă.

TRUCURI PENTRU ACASĂ:

2 plicuri de ceai rece (mușețel liniștitor sau ceai verde energizant)
Spatele a 2 linguri congelate sau a 2 cuburi de gheata invelite in bumbac lavabil
2 felii de castravete luate de la frigider, ca la thalasso pubs
Puteți masa în jurul ochilor pentru a stimula circulația: atingeți și masați ușor partea inferioară a ochilor cu mici mișcări circulare când vă treziți.

Incearca si apa florala de floarea de colt cu proprietati decongestionante, care se amesteca cu ulei vegetal pentru a indeparta usor machiajul ochilor dimineata si seara.

O cremă corector care funcționează
Pentru a aduce vitalitate look-ului tău, alege un tratament organic îmbogățit cu vitamina C și cofeină care trezește în mod natural conturul ochilor tăi, precum această cremă bio revitalizantă și iluminatoare cu grapefruit. Aplicați-l zilnic pentru a hidrata această zonă fragilă, pentru a netezi trăsăturile ridate și pentru a activa microcirculația, astfel încât ochii să-și recapete vitalitate și strălucire.

Comentarii

Articole similare

Creme pentru micșorarea porilor
Creme pentru micșorarea porilor
Cele mai bune creme de micșorare a porilor vă pot oferi îngrijirea optimă de care aveți nevoie, dacă ați avut de-a face cu pori dilatați în ultima vreme. Deși nu vă puteți face porii să dispară,...
4 Măști pentru pori dilatați
4 Măști pentru pori dilatați
Deja știm că nu putem trăi fără pori, deoarece fac parte din construcția naturală a pielii noastre. Porii tind să aibă o conotație negativă, dar nu este nimic în neregulă cu ei. Cu toate acestea,...