Beneficiile uleiurilor pe bază de plante pentru față

Hrănitoare, bogate în nutrienți și naturale: uleiurile pe bază de plante bifează toate căsuțele pentru o piele sănătoasă - de aceea suntem obsedați de ele. Dar care sunt beneficiile uleiului facial și cum le putem include în rutina noastră de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire? Citiți mai departe pentru a descoperi de ce uleiurile pe bază de plante pentru față sunt un must-have pentru o piele cu aspect tânăr.


Cum se folosesc uleiurile faciale


Dacă nu sunteți pregătit să investiți în uleiuri pe bază de plante pentru față, o modalitate ușoară de a încorpora uleiurile vegetale în regimul dvs. este să le căutați pe eticheta cremei sau a cremei pentru ochi preferate. La Antipodes, folosim uleiuri vegetale ca bază pentru îngrijirea naturală a pielii, datorită beneficiilor hrănitoare ale uleiului facial pentru piele.


Beneficiile uleiului facial

Sunt puteri anti-îmbătrânire
Vitaminele A, C și E; Omega 3 și 9. Sună ca un smoothie verde, nu-i așa? Bogate în antioxidanți și acizi grași esențiali, uleiurile pe bază de plante pentru față transportă substanțe nutritive puternice către piele, care ajută la protejarea pielii împotriva daunelor radicalilor liberi, hidratează și netezește aspectul ridurilor și cultivă o strălucire sănătoasă.


Ele întăresc bariera pielii


O barieră puternică a pielii este esențială pentru o piele sănătoasă, ajutând la apărarea pielii împotriva agresorilor mediului și a poluanților, precum și la etanșarea umezelii. Uleiurile vegetale susțin bariera lipidică naturală a pielii, inundând pielea cu umiditate pentru a menține pielea sănătoasă și hidratată.


Ele hrănesc orice tip de piele


Fiecare tip de piele are nevoie de hidratare, ceea ce înseamnă că uleiurile pe bază de plante pentru față se pot potrivi în orice rutină de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire. Chiar și pielea grasă poate valorifica beneficiile uleiului facial ca parte a unei creme hidratante naturale sau a unei creme pentru ochi.


Trei dintre cele mai bune uleiuri pe bază de plante pentru față

Ulei de măceșe

Recoltat din semințele tufelor de trandafiri întâlnite în mod obișnuit în America de Sud, uleiul de măceș este un ingredient natural anti-îmbătrânire care ar trebui inclus în fiecare rutină de îngrijire a pielii. Cu niveluri ridicate de Vitamina A si Vitamina C, beneficiile uleiului de macese pentru piele includ protectia antioxidanta si hidratarea, care ajuta la netezirea aspectului cicatricilor, petelor si liniilor fine. Acest ulei vegetal puternic conține și vitamina E, care ajută la hidratarea și la calmarea iritațiilor, în timp ce proprietățile astringente ale măceșului ajută la curățarea tenului prin reducerea porilor vizibili.


Ulei de avocado


Știm cu toții că avocado este benefic pentru sănătatea noastră. Dar acest fruct verde pastel conține o mare putere de nutrienți care beneficiază și pielea. Uleiul de avocado conține acizi grași precum Omega 3 și 9, care ajută la hidratarea și hidratarea pielii. De asemenea, conține vitaminele A și E, două vitamine care sunt esențiale pentru o piele sănătoasă. Între timp, compușii vegetali numiți sterline susțin colagenul din piele, care este cheia pentru a menține pielea plină și tânără. Beneficiile uleiului facial din avocado ar putea fi un articol în sine.


Ulei de semințe de kiwi


Uleiul de semințe de kiwi este bogat în vitamina C – ceea ce face din acest ulei de plante verde smarald un must-have pentru îngrijirea pielii anti-îmbătrânire și unul dintre cele mai hrănitoare uleiuri vegetale pentru față. Vitamina C este un antioxidant puternic care ajută la protejarea împotriva efectelor daunelor radicalilor liberi, precum și la împrospătarea și luminozitatea pielii. Uleiul de semințe de kiwi este intens hidratant, ajutând la reducerea aspectului liniilor fine și la prevenirea pierderii de umiditate, astfel încât pielea să rămână proaspătă și plină.

Comentarii

Articole similare

5 Geluri pentru curățarea tenului mixt
5 Geluri pentru curățarea tenului mixt
Despre tenul mixt știm deja că reprezintă o combinație între tipul de ten gras și cel uscat, mai exact un amestec de pete grase și uscate în diferite zone ale feței, iar acesta poate fi dificil de...