Beneficiile produselor de îngrijire a pielii cu vitamina C de la Antipodes

Probabil îți amintești că mama ta ți-a spus să crești aportul de vitamina C iarna – cum acest ingredient aparent magic ar alunga boala sezonieră. Vitamina C este acum un ingredient popular în produsele de îngrijire a pielii, iar puternicul antioxidant se dovedește a fi la fel de eficient atunci când este aplicat local ca și prin consumul de fructe și legume proaspete.

Care sunt beneficiile vitaminei C pentru piele?


Vitamina C (cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic) este o vitamină solubilă în apă care are beneficii antioxidante uriașe pentru piele.

Poate neutraliza daunele radicalilor liberi


Vitamina C este un antioxidant puternic care poate neutraliza radicalii liberi. Ajută la procesul natural de regenerare al pielii, care ajută organismul să repare celulele deteriorate ale pielii.

Deci, în același mod în care consumul de alimente bogate în antioxidanți vă va ajuta corpul să lupte împotriva radicalilor liberi, antioxidanții locali fac același lucru pentru piele, ajutând la compensarea agresorilor zilnici, cum ar fi daunele UV și expunerea la poluarea aerului.

Inhibă apariția petelor întunecate


Vitamina C conține o proprietate care inhibă producția de melanină a pielii, ceea ce provoacă decolorarea pielii, pete întunecate și hiperpigmentare. Cu utilizarea topică continuă, vitamina C poate ajuta la prevenirea formării petelor întunecate.

Previne îmbătrânirea prematură


Deoarece vitamina C este foarte acidă, utilizarea ei locală va declanșa pielea să se vindece prin accelerarea producției de elastină (o proteină care ajută la menținerea pielii plinute și ferme) care, la rândul său, poate ajuta la prevenirea îmbătrânirii premature.

Cum ar trebui folosită vitamina C pentru îngrijirea pielii?


În îngrijirea pielii, cele mai populare produse care conțin vitamina C sunt serurile, dar se găsește frecvent și în cremele pentru ochi. În timp ce unele ingrediente active pot fi folosite doar noaptea, vitamina C ar trebui să fie folosită în timpul zilei datorită capacității sale de a lumina tenul și de a proteja împotriva daunelor radicalilor liberi (de care pielea ta are, în general, mai multă nevoie în timpul zilei din cauza poluării și a razelor UV) .

Cele mai bune produse naturale de îngrijire a pielii cu vitamina C


Ingredientul erou în regimul nostru vegan de strălucire a pielii este superfructul australian prune Kakadu, care conține cea mai bogată sursă de vitamina C din natură – de 100 de ori mai mare decât cea a portocalelor.

Demachiant cu vitamina C


Gel de curățare Gospel Vitamina C Skin-Glow Gel luminează, curăță și reînnoiește pielea, abordând aspectul mat și eliminând impuritățile în același timp echilibrând nivelul de sebum. Pe lângă prunele Kakadu, Gospel și întreaga gamă Skin-Brightening conțin Vinanza® Grape & Kiwi, un compus antioxidant strălucitor din semințe de struguri sauvignon blanc și coaja fructelor de kiwi.

Ser cu vitamina C


Serurile sunt una dintre cele mai bune modalități de a furniza o doză concentrată de vitamina C pielii tale. Serul de vitamina C Glow Ritual prezintă un amestec puternic de ingrediente bogate în antioxidanți, inclusiv Vitamina C și Vinanza® Grape & Kiwi, pentru a lumina tonul pielii, protejând în același timp împotriva poluanților de zi cu zi, lucrând pentru a neutraliza daunele radicalilor liberi.

Crema de ochi cu vitamina C

Vitamina C și Vinanza® Grape & Kiwi sunt ingrediente cheie în Crema pentru ochi cu semințe de aur de kiwi. Adaugă la acel ulei de fructe de kiwi și rămâi cu o mare putere de antioxidanți care hidratează și înmoaie liniile fine din jurul ochilor. Fulgii de aur pur de 23K conferă o strălucire caldă și sănătoasă în timp ce ajută la calmarea pielii stresate.

Cremă hidratantă cu vitamina C

Crema de apă cu corectare a pigmentului Diem Vitamina C folosește o peptidă puternică pentru a viza pigmentarea, corectând nuanța neuniformă a pielii și estompând petele întunecate. Formula îmbogățită cu vitamina C sporește, de asemenea, strălucirea, netezește liniile fine și hidratează pielea.

Comentarii

Articole similare

5 Geluri pentru curățarea tenului mixt
5 Geluri pentru curățarea tenului mixt
Despre tenul mixt știm deja că reprezintă o combinație între tipul de ten gras și cel uscat, mai exact un amestec de pete grase și uscate în diferite zone ale feței, iar acesta poate fi dificil de...