Bakuchiol - beneficiile retinolului fără riscul de iritații

Bakuchiol este un antioxidant natural derivat din semințele plantei babchi, cunoscută și sub numele de Psoralea corylifolia. Originara din India, aceasta planta produce flori violet stralucitoare si este folosita in mod traditional in medicina chineza. Deși bakuchiol nu funcționează pe deplin la fel ca retinolul, bakuchiol nu dezamăgește când vine vorba de rezultate. Bakuchiol este sigur pentru toate tipurile de piele, de la pielea grasă și uscată la pielea cea mai sensibilă. De fapt, bakuchiolul este adesea recomandat celor cu ten gras sau predispus la acnee datorită proprietăților sale antiinflamatorii, antibacteriene și antiacneice dovedite clinic.

Bakuchiol beneficii principale: 

Minimizează aspectul ridurilor și liniilor fine
Accelerează schimbarea celulară, rezultând o vindecare mai rapidă a cicatricilor
Combate pielea aspră și uscată prin creșterea producției de colagen
Restrânge porii
Reduce aspectul petelor întunecate
Proprietăți anti-acnee dovedite

Vă prezentăm NOILE Dischete Bakuchiol Reface™; o alternativă naturală, blândă și pe bază de retinol din plante, cu un sistem de livrare cu textura moale, care poate fi folosit zi și noapte, din mers și fără a crește fotosensibilitatea!

Spune adio liniilor fine, ridurilor, nuanței neuniforme ale pielii, texturii suprafeței și acneei cu puterea bakuchiolului și niacinamidei. Bakuchiol lucrează pentru a crește turnover-ul celular, a restabili elasticitatea pielii și a fost dovedit clinic a fi eficient în reducerea acneei; în timp ce niacinamida reglează sebumul pielii și oferă o îngrijire suplimentară împotriva acneei. Lucrând ușor pentru a promova pielea curată și uniformă, aceste tampoane îndeplinesc toate obiectivele majore ale pielii - pentru a întări, netezi, reînnoi, calmează și catifelează pielea. Ce altceva ai putea cere?

Dischete anti-aging si anti-acnee, cu niacinamida si bakuchiol, Indeed Labs, ingrediente cheie:

Bakuchiol: Această alternativă naturală la retinol este derivată din semințele de babchi și este prima de acest gen care s-a dovedit clinic că reduce ridurile și hiperpigmentarea - fără efecte secundare. Testele clinice cu bakuchiol au arătat o îmbunătățire semnificativă a semnelor de îmbătrânire, uscăciune, rugozitate și linii fine cu utilizarea zilnică. Alte beneficii includ tonul îmbunătățit al pielii, elasticitatea, fermitatea, strălucirea și strălucirea.
Symsave H: Derivat din fructe de pădure, acest compus oferă beneficii antioxidante și proprietăți calmante.
Niacinamidă: Cunoscut și sub denumirea de vitamina B3, acest compus este cunoscut pentru a ajuta la luminarea tenului, la reducerea pierderii de apă și formarea ridurilor, la combaterea inflamației și la prevenirea defectelor funcției de barieră. Niacinamida ajută, de asemenea, la reglarea atât a producției de sebum, cât și a activității antiinflamatorii, ambele fiind esențiale pentru efectele anti-acnee.
Alantoina: Acest compus încurajează hidratarea continuă a pielii, ajută la prevenirea mâncărimii și descuamării și oferă beneficii anti-iritante care ajută la calmarea pielii.

Comentarii

Articole similare

5 Geluri pentru curățarea tenului mixt
5 Geluri pentru curățarea tenului mixt
Despre tenul mixt știm deja că reprezintă o combinație între tipul de ten gras și cel uscat, mai exact un amestec de pete grase și uscate în diferite zone ale feței, iar acesta poate fi dificil de...