AMPLIFICAREA VOLUMULUI BUZELOR

Pe măsură ce îmbătrânim, pierdem în mod natural colagen și, automat, volum la nivelul feței, incluziv la nivelul buzelor. 


De asemenea, mulți dintre noi își doresc buze mai pline și poate au luat în considerare apelarea la cunoscutele procedee de mărire a buzelor (chirurgicale sau injectabile=fillere).

Filler-ele pentru buze sunt cel mai popular mod de a crește dimensiunea acestora deoarece sunt minim invazive și au un timp de recuperare rapid. 


DAR CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PERSOANELE CARE AU FOBIE DE ACE? SAU NU AU TIMP PENTRU PROGRAMĂRI, SESIUNI DE ÎNTREȚINERE ȘI TOTUȘI ÎȘI DORESC BUZE MAI PLINE?


Răspunsul vine de la Dr. Brandt și se numește 3D Lip PlumpFix. 

Ce este?
Un tratament dual pentru buze ce imită procedurile întâlnite în cabinet de umplere a buzelor ... minus durerea și timpul pierdut, deoarece acesta poate fi folosit din confortul propriei case.

Cum se folosește?

Deoarece este un produs dual, el are multiple utilizări. 

Capătul albastru este responsabil de efectul de mărire și umplere a buzelor. (!Atenție ... este foarte eficient, așa că este indicat să nu depășiți conturul buzelor!

Capătul negru este un tratament ce poate fi utilizat ca mască, noaptea, pentru buze și zona din jurul acestora, pentru a netezi liniile fine și pe cele verticale. El poate fi folosit și ziua, ca balsam de buze, deoarece hidratează intens, hrănește buzele și le pregătește pentru aplicarea produselor uzuale.
---------------------------------------------Comentarii