4 Măști pentru pori dilatați

Deja știm că nu putem trăi fără pori, deoarece fac parte din construcția naturală a pielii noastre. Porii tind să aibă o conotație negativă, dar nu este nimic în neregulă cu ei. Cu toate acestea, aveți tot dreptul să vă doriți să minimizați aspectul porilor dilatați sau congestionați din cauza excesului de ulei, celulelor moarte ale pielii, factorilor de stres de mediu, depunerilor de murdărie, resturi și altele. Porii înfundați pot duce la acumularea de bacterii și la acnee.

Utilizarea măștilor, cunoscută drept unul dintre cele mai lăudate ritualuri de îngrijire, poate fi de ajutor atunci când încercați să abordați problema porilor dilatați. Vă poate oferi un TLC atât de necesar și o curățare bună în profunzime. Continuați să citiți pentru cele mai bune măști pentru pori atunci când pielea dvs. are nevoie de o redresare.

1. Masca detoxifiantă Eric Favre Skincare 

ERIC FAVRE DETOX MASK conține un complex detoxifiant pentru tenul mixt/gras. Formula sa combate acneea, îmbunătățește micro-circulația și are efect anti-inflamator, curățând eficient pielea. Printre ingredientele active întâlnim: kaolin cu proprietăți curative, argilă verde ce absoarbe excesul de sebum, hamamelis tonifiant și astringent, zinc (oxid de zinc și zinc PCA) și pantenol hidratant.

2. Masca de revelare a strălucirii naturale dr.brandt 

Această mască este ajutată de conținutul de AHA și instrumentul fără lamă, să îndepărteze celulele moarte ale pielii, lăsând tenul neted, mai radiant, super-hidratat, în doar 60 de secunde, de aceea este perfectă atunci când sunteți pe grabă. Spuma de revelare a strălucirii naturale este o cremă ușoară, auto-spumantă, fără parfum, care luminează. Plusul ei este că oferă instantaneu un ton mai uniform al pielii. Hidratează pielea până la 72 de ore și conține 5 AHA, Pentavirin - compusul hidratant și extract de nuferi.

3. Plasture pentru îndepărtarea punctelor negre cu hamamelis - Yadah 

De obicei zona nasului este cea mai afectată de pori dilatați, iar această mască este perfectă pentru tipul acesta de problemă. Ea este eficient pentru eliminarea sebumului si a punctelor negre datorită extractului de Hamamelis virginiana care curata tenul de impuritati si stimuleaza microcirculatia.

4.  Mască detoxifiantă Irish Moor Mud Mask - Peter Thomas Roth 

Această mască luxoasă este purificatoare, decongestionantă și hidratantă. Cu nămol Irish Moor Mud inodor care ajută la îndepărtarea murdăriei, uleiului și impurităților, deoarece infuzează pielea cu umiditate, vitamine, minerale esențiale și beneficii puternice antioxidante. Având cel mai înalt nivel de conținut organic din lume, Moor Mud, vechi de 9.000 de ani, este recoltat manual din mediul rural irlandez și combinat cu alge marine Hijiki, cenușă vulcanică și cărbune activat pentru o curățare puternică, ajutând în același timp la minimizarea aspectului mărimii porilor, liniilor fine și ridurilor. După folosire, pielea rămâne pură, proaspătă, hidratată și strălucitoare.

Comentarii

Articole similare

Creme pentru micșorarea porilor
Creme pentru micșorarea porilor
Cele mai bune creme de micșorare a porilor vă pot oferi îngrijirea optimă de care aveți nevoie, dacă ați avut de-a face cu pori dilatați în ultima vreme. Deși nu vă puteți face porii să dispară,...
5 Geluri pentru curățarea tenului mixt
5 Geluri pentru curățarea tenului mixt
Despre tenul mixt știm deja că reprezintă o combinație între tipul de ten gras și cel uscat, mai exact un amestec de pete grase și uscate în diferite zone ale feței, iar acesta poate fi dificil de...