Scutecele ecologice PINGO - Pas cu pas pentru mai multă durabilitate

Scutecul de unică folosință este una dintre cele mai indispensabile invenții ale ultimelor decenii. Timp de mii de ani, înfășarea bebelușului pentru a-l păstra curat și uscat nu a provocat niciodată bătăi de cap în privința durabilității – dar astăzi, aceeași acțiune depinde de utilizarea uriașă a resurselor cu implicații globale. Nu am găsit scutec de unică folosință care să nu folosească ulei și pulpă de lemn componente cele mai importante, chiar dacă eticheta scrie Eco, Natural, Bio sau alte cuvinte de interes. Echipa de dezvoltare de la HYGA, producătorii de Pingo, examinează constant materialele și procesele folosind cele mai înalte standarde pentru a permite reducerea și înlocuirea resurselor. Rezultatul tuturor acestor lucrări și cercetări este Pingo. Și acesta este doar începutul.


Design de produs cu impact redus, folosind mai puține materiale, fără a compromite performanța sau confortul bebelușilor.

{% display_products limit = "5" columns = "5" type="list" id_list="6783,6782,6781,6780,519" %}

Beneficiile scutecelor BIO Pingo:

1. POTRIVIRE - Lateralele elastice garantează o libertate maximă de mișcare

2. Format rezistent la scurgeri - Marginile elastice și aripile largi  înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgeri.

3. Miez scutec - Confortabil de subțire și foarte performant. Noul strat al scutecului vă menține copilul uscat, zi și noapte.

4. Material - Materiale ultra-moi și pufoase, respirabile și prietenoase cu pielea.

COMPOZIȚIE:

COMPOSITION
Corps absorbant:
100% cellulose certifiée FSC® et TCF (complètement blanchie sans chlore); Superabsorbant: Polyacrylate ; Voile extérieur: Film PE respirant (à partir de ressources renouvelables) et voile en non tissé polyéthylène et polypropylène ; Voile distribution: Polyester/Polypropylène ; Voile intérieur: non tissé polypropylène ; Barrières antifuites: non tissé polypropylène hydrophobe; Elastiques: Polyurethan ;  Bande frontale: non tissé fibres polypropylène et film polyéthylène, fixation Velcro ; Panneaux extensibles: composé de polymères et non-tissé en fibres polypropylène ; Panneaux fixes: Polypropylène/Polyethylène ; Colles ; Sachets: Green PE (>85% à partir
de ressources renouvelables) ;
Sans latex, sans lotions, sans parfums

Comentarii