Holistique.ro - Your beatitude universe

Holistique = O legătură intimă interconectată, între ceea ce ești, ce ai nevoie și ce îți dorești.

Cine suntem?

Echipa Holistique crede în libertatea de expresie, fără prejudecăți. Așă că, experimentează, exprimă-te și fii curajos să întâmpini extraordinara aventură numită viață! Ne dorim ca toți să avem șanse egale de a descoperi lucruri uimitoare, indiferent cine suntem sau de unde suntem.

Ce reprezentăm?

Holistique – niciodată nu ne oprim din perfecționat. Filozofia după care ne ghidăm ne ajută să ne îmbunătățim constant, în fiecare zi. De la livrări și retururi gratuite, până la campanii, produse cadou și  o multitudine de promoții inedite, ne dorim să vă surprindem în fiecare săptămână cu noutăți. Ne place să adoptăm abordări diferite, dacă nu a fost făcută înainte, găsim o modalitate de a o face.

Holistic – Vibrant – Abil – Optimist!

 

Brandurile noastre

În portofoliul nostru vast sigur veți găsi ceva pe placul vostru. Avem jucării pentru cei mici, skin care și make-up pentru mămici. Catalogul nostru de peste 11 000 de produse nu vă va dezamăgi, fiind în continuă expansiune și diversificare. Fie că vă doriți un produs zero waste pentru îngrijirea casei sau căutați un cadou high-end pentru cei dragi, aici le veți găsi!

 

Descoperă lumea Holistique!