Vopsea semi-permanenta Milk Shake Smoothies 6.136B, Blond Inchis Bej, 100ml

53,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Cremă de culoare pentru păr
Semipermanent
Moliciune și condiționează părul și scalpul
Oferă versatilitate serviciilor profesionale de culoare
Ideal pentru amestecarea gri strălucitoare, naturală și durabilă

Cremă pentru culoarea părului, ton pe ton

Smoothie-urile MilkShake este o cremă semipermanentă pentru culoarea părului, ton pe ton

Pigmenții vibranti oferă o strălucire incredibilă, în timp ce proteinele din lapte, mierea organică, uleiul de floarea soarelui, complexul de aminoacizi și extractele de fructe adaugă catifelare și condiționează părul și scalpul.

Smoothie-urile MilkShake au un parfum plăcut și lasă părului un aspect sănătos, strălucitor și condiționat cu o culoare vibrantă

Smoothie-urile MilkShake oferă versatilitate serviciilor profesionale de colorare, respectând în același timp sănătatea și integritatea părului. Ideal pentru amestecarea gri strălucitoare, naturală și durabilă, oferă strălucire și strălucire bazelor naturale, tonuri contrastelor sau luminii de culoare, culoare uniformă și oferă un serviciu ușor de colorare a părului, fără prea mult angajament.

A se utiliza numai în combinație cu activatorul specific: emulsie activatoare MilkShake pentru colorarea și mascarea primelor gri, ton pe ton, (până la 50%), sau emulsie activatoare intensivă MilkShake pentru o acoperire mai intensă a griurilor (până la 75) %) și pentru umbrire mai intensă

Descriere brand

milk_shake® este o marcă profesională de îngrijire a părului de salon, care oferă o gamă completă de produse de calitate pentru a îmbunătăți și menține frumusețea naturală a părului.

milk_shake® oferă beneficiile laptelui și fructelor pentru bunăstare și frumusețe pentru a satisface nevoile consumatorilor exigenți și ale profesioniștilor din salon.

milk_shake® face parte din grupul de concept z-one, o companie italiană tânără, inovatoare și dinamică, care oferă produse profesionale pentru păr și înfrumusețare în întreaga lume.

z.one concept™ a fost fondat în 1999 în Italia, care este cunoscută drept una dintre cele mai dificile și competitive regiuni de afaceri profesionale pentru păr din Europa. În câțiva ani, z.one concept™ a obținut rezultate semnificative în rândul producătorilor de produse de îngrijire a părului și a fost recunoscut de experții din industrie drept „cel mai inovator brand emergent din ultimii ani”.

Produsele de păr milk_shake® sunt o gamă uimitoare de produse profesionale pentru păr, inspirate din natură. Filosofia produselor de păr milk_shake® este simplă, folosiți puterea și frumusețea naturii pentru a obține un păr uimitor pentru toate ocaziile.

Produsele de păr milk_shake® sunt realizate dintr-un amestec uimitor de ingrediente profesionale, inclusiv proteine ​​din lapte, care vor fi hrana divină pentru părul tău.

milk_shake® oferă un portofoliu fantastic de produse care includ o gamă de șampon, balsam, tratamente intensive pentru păr și produse pentru coafarea părului, care vor deveni toate completările perfecte la rutina zilnică de îngrijire a părului.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review