Spray colorant pentru radacina Kevin Murphy Retouch Me Auburn, 30ml

193,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Kevin Murphy Retouch.Me Concealing Spray 30 ml este un spray care tonifică, înfrumusețează și retușează rădăcinile și părul gri în cel mai scurt timp. La fiecare câteva săptămâni devine evidentă o abordare inestetică, spray-ul disimulant Retouch.Me retușează gri enervant la linia părului până la următoarea vizită la salon. Micro-pigmenții de culoare ultra-fini care reflectă lumina se adaptează perfect la culoarea existentă, fără a lăsa fulgi sau reziduuri de culoare. Acestea pun accente temporare de culoare și conferă părului mai multă profunzime. Formularea cu coaja de mandarina si ulei de portocala asigura o stralucire naturala, in timp ce polimerii cationici ataseaza pigmentii de culoare la locul dorit si infrumuseteaza suprafata parului. Vitamina E stabilizează nuanța în interiorul și în exteriorul sticlei de pulverizare. Retouch.Me este disponibil pe negru, auburn (maro roșcat), maro închis și maro deschis și este ușor de aplicat. Spray-ul cu atomizor super-fin este ușor ca o pană, se usucă rapid și oferă un finisaj de lungă durată, mătăsos.

beneficii
- Spray de laminat
- setează accente temporare de culoare
- se adapteaza la culoarea existenta
- retușează liniile părului și părul gri

Descriere brand

Nimeni nu înțelege puterea de transformare a părului mai bine decât Kevin Murphy. Munca sa a ocupat coperțile tuturor principalelor publicații tipărite la nivel mondial și a condus echipe de coafură pentru nenumărate case de modă de mare profil. După ce s-a antrenat la Vidal Sassoon din Londra, Kevin s-a întors în Australia pentru a se impune ca unul dintre cei mai căutați stiliști din țară. În calitate de colaborator obișnuit la Australian Vogue, el și-a făcut nișa în industrie ca tipul de preferat pentru aspectul emblematic „Beach Hair” și, în 2007, a fost distins cu Australian Masters Award la AHFAS pentru contribuțiile sale remarcabile la profilul lui. coafură australiană în întreaga lume.

Astăzi, Kevin rămâne în fruntea unei industrii căreia îi este profund angajat și pasionat. De la conducerea tendințelor cu modele noi și inovatoare de păr, până la produse inovatoare care sunt prietenoase cu mediul înconjurător și sunt prietenoase cu părul, Kevin Murphy este recunoscut printre colegii săi ca un vizionar în crearea de produse și instrumente moderne de coafură. .

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review