Niacinamida 10% + Zinc 1%, The Ordinary, 30 ml

The Ordinary
43,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
The Ordinary
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Niacinamida (Vitamina B3) este indicată pentru a reduce aspectul petelor și a congestiei pielii. Concentratia mare de 10% din această vitamină alături de sarea de zinc a acidului pirolidon carboxilic întărește semnificativ funcția de barieră a pielii, îmbunătățește netezimea pielii și mărește strălucirea pielii în timp.

 

Mod de utilizare:
Aplicați pe întreaga fată dimineață și seara, înainte de a aplica creme cu formule mai grele.

Ingrediente:
Aqua (Water), Niacinamide, Pentylene Glycol, Zinc PCA, Dimethyl Isosorbide, Tamarindus Indică Seed Gum, Xanthan gum, Isoceteth-20, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.
Nu conține: Apă, Ulei, Silicon. De asemenea nu conține nuci/alune sau alte derivate.
Nu este testat pe animale. Produs natural.

Contraindicatii:
Daca utilizati serumuri/creme cu vitamina C (acid L-ascorbic și/sau acid L-ascorbic etilat) acestea se vor aplica in momente diferite (in mod ideal vitamina C seara iar niacinamida dimineata). In caz contrar, niacinamida poate afecta integritatea vitaminei C.

Prezentare:
30 ml

Niacinamida 10% + Zinc 1% de la The Ordinary: Secretul unui Ten Luminos și Sănătos

Cu atât de multe produse pe piața de îngrijire a pielii, poate fi dificil să descoperim acele soluții care se aliniază perfect cu nevoile noastre. The Ordinary, o marcă cunoscută pentru abordarea sa simplă și eficientă în domeniul skincare, aduce în prim-plan Niacinamida 10% + Zinc 1% - un produs care promite să revoluționeze rutina de îngrijire a multora dintre noi.

Beneficiile Niacinamidei și Zincului

- Niacinamida (Vitamina B3): Esențială pentru sănătatea pielii, niacinamida combate semnele de îmbătrânire prematură și imperfecțiunile. Reducerea vizibilității petelor și a congestiei pielii este unul dintre principalele beneficii ale acestei vitamine.

- Zincul: Acest mineral ajută la reglarea producției de sebum și la combaterea acneei. În combinație cu niacinamida, acestea fortifică bariera naturală a pielii, promovând o piele mai sănătoasă și luminoasă.

Utilizare și Aplicare

Acest produs este recomandat a fi aplicat atât dimineața, cât și seara. Totuși, este esențial să se aplice înaintea produselor cu formule mai dense, pentru o absorție optimă.

Ingrediente Pure

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestei formule este puritatea ingredientelor. Produsul nu conține apă, uleiuri sau silicon, oferind astfel o concentrare maximă a ingredientelor active. Mai mult, respectă un principiu etic puternic, nefiind testat pe animale și fiind 100% natural.

Atenție la Combinarea cu Vitamina C

Deși este un produs extrem de benefic, este important de notat că niacinamida poate interacționa cu vitamina C, modificându-i proprietățile. Așadar, dacă folosiți produse cu vitamina C, asigurați-vă că acestea sunt aplicate la momente diferite ale zilei pentru a beneficia la maxim de avantajele ambelor produse.

Concluzie

Niacinamida 10% + Zinc 1% de la The Ordinary este un adevărat elixir pentru cei ce doresc o piele sănătoasă, luminoasă și fără imperfecțiuni. Prin concentrarea pe ingrediente pure și eficiente, acest produs reprezintă o adăugare valoroasă în orice rutină de îngrijire a pielii.

Descriere brand

The Ordinary: Redefinirea Frumuseții Prin Simplitate și Știință

Într-o lume a cosmeticei în care produsele de lux cu ambalaje opulente și promisiuni extravagante sunt la ordinea zilei, The Ordinary a reușit să se diferențieze printr-o abordare neconvențională. Cu un nume care sugerează simplitate și o etică ce pune accent pe ingrediente eficiente și pe transparență, The Ordinary a schimbat modul în care privim îngrijirea pielii.

1. Filosofia Simplității:
Numele „The Ordinary” este în esență un paradox, pentru că nu este nimic obișnuit în ceea ce oferă acest brand. Filosofia sa se bazează pe simplificarea procesului de îngrijire a pielii, eliminând ingrediente inutile și concentrându-se pe cele care oferă rezultate reale.

2. Ingredientele la Putere:
The Ordinary a atras atenția consumatorilor prin faptul că pune în prim-plan ingrediente active precum acidul hialuronic, retinolul sau vitamina C, oferind produse care conțin aceste ingrediente în concentrații eficiente. Mai mult, descrierile produselor sunt clare și concise, indicând concentrația exactă a ingredientului activ, astfel încât consumatorii să știe exact ce aplică pe piele.

3. Prețuri Accesibile:
În timp ce multe branduri de frumusețe cu ingrediente active similare au prețuri exorbitante, The Ordinary s-a angajat să ofere produse de calitate la prețuri accesibile. Această transparență și accesibilitate au contribuit la creșterea popularității brandului în rândul unui public larg.

4. Impactul în Industrie:
Într-un timp relativ scurt, The Ordinary nu doar că a devenit un nume cunoscut, dar a și schimbat așteptările consumatorilor în ceea ce privește produsele de îngrijire a pielii. Consumatorii sunt acum mai informați, căutând produse cu ingrediente concrete și evitând cele pline de aditivi inutili sau potențial dăunători.

5. Estetica Minimalistă:
Ambalajele The Ordinary sunt la fel de simple și directe ca și produsele pe care le conțin. Fără design-uri complicate sau culori stridente, ele reflectă etosul brandului: calitate, eficiență și sinceritate.


The Ordinary nu este doar un alt brand de frumusețe. Este o mișcare în industrie, un apel la simplificare, transparență și eficiență. Prin concentrarea pe ceea ce contează cu adevărat – ingredientele și eficacitatea lor – The Ordinary a reușit să creeze o relație de încredere cu consumatorii și să redefinască așteptările în domeniul frumuseții.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review