Gianfranco Ferré Blooming Rose Apă de toaletă 30ml

Gianfranco Ferre
70,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Gianfranco Ferre
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Lansat de casa de design a lui Gianfranco Ferre în anul 2019. Acesta este un parfum floral fructat. Note de varf: zmeura, coacaze negre, pomelo. Note de inimă: ulei de trandafir, frezie, iasomie. Note de baza: cedru, lemn alb, lemn de santal.

Gianfranco Ferré Blooming Rose: O Olfactivă Reimaginată

Gianfranco Ferré, numit adesea "Arhitectul Modei", a fost nu numai un maestru al designului vestimentar, ci și un vizionar în lumea parfumeriei. Printre creațiile sale olfactive de neuitat, Gianfranco Ferré Blooming Rose Apă de toaletă se distinge ca o operă de artă parfumată, lansată în anul 2019.

Portretul unei Trandafiri

La prima impresie, Blooming Rose se dezvăluie ca o explozie de fructozitate și prospețime. Notele de varf, cum ar fi zmeura acidulată, coacăzele negre intense și pomelo-ul răcoritor, combină dulceața cu aciditatea într-un dans olfactiv fascinant. Este exact asemenea unui grădinar care vă invită să intrați într-un grădină secretă, unde trandafirii încă înfloresc în toată gloria lor.

Pe măsură ce parfumul se așează pe piele, inima sa florală începe să pulseze. Uleiul de trandafir, cu esența sa profundă și romantică, este înconjurat de acordurile luminoase ale freziei și de iasomia seducătoare, oferind un buchet floral complex și bogat. Este imaginea unui trandafir în toată splendoarea sa, cu petalele deschise spre soare.

În cele din urmă, notele de bază ale parfumului – cedrul misterios, lemnul alb pur și lemnul de santal cald – înfășoară această compoziție florală într-o mantie lemnoasă și cremoasă. Este ca și cum am asista la apusul de soare în acea grădină secretă, cu siluetele trandafirilor proiectate pe un perete de lemn vechi.


Gianfranco Ferré Blooming Rose este o călătorie olfactivă care capturează esența unui trandafir în diferite etape ale înfloririi sale. Este o reinterpretare modernă a clasicului parfum de trandafir, care îmbină notele fructate cu cele florale și lemnoase pentru a crea o experiență aromatică cu adevărat captivantă. Pentru purtătoarele sale, Blooming Rose nu este doar un parfum, ci și o declarație de eleganță, senzualitate și rafinament, în spiritul adevărat al casei Gianfranco Ferré.

Descriere brand

Gianfranco Ferré: Arhitectul Modei

Dintre numeroasele nume sonore care populează lumea modei internaționale, Gianfranco Ferré reprezintă, fără îndoială, o stea luminoasă și distinctă. Cu o carieră plină de inovații, originalitate și o abordare meticuloasă, Ferré a lăsat o amprentă indelungată în lumea designului de modă. Dar cine a fost, de fapt, Gianfranco Ferré și care este moștenirea sa?

Un Început Neconvențional

Născut în 1944, în Legnano, Italia, Gianfranco Ferré s-a îndreptat inițial spre o carieră în arhitectură, obținând o diplomă în acest domeniu la Politecnico di Milano. Cu toate acestea, pasiunea sa pentru design și estetică l-a condus în mod natural spre lumea modei.

"Arhitectul Modei"

Datorită studiilor sale în arhitectură și abordării precise pe care le-a adus în designul de modă, Ferré a fost adesea supranumit "Arhitectul Modei". Acesta avea o capacitate remarcabilă de a combina liniile structurate cu feminitatea și eleganța, creând piese care, în ciuda complexității lor aparente, erau fluide și ușor de purtat.

Ascensiunea în Modă

Gianfranco Ferré a lansat prima sa colecție de haine pentru femei în 1978, iar succesul rapid l-a condus la extinderea brandului său, introducând linii pentru bărbați, accesorii, parfumuri și chiar și design de interior. În anii 1980, Ferré a devenit director creativ pentru casa de modă Christian Dior, unde a rămas timp de aproape un deceniu, aducând o revigorare stilului iconic al mărcii.

Moștenirea sa

În ciuda trecerii sale premature în 2007, moștenirea lui Gianfranco Ferré rămâne vie. Fundația Gianfranco Ferré, înființată în 2008, își propune să păstreze și să promoveze lucrările și filosofia designerului, asigurându-se că generațiile viitoare de designeri și iubitori de modă sunt la curent cu contribuția sa remarcabilă.


Gianfranco Ferré a reușit să treacă de la calitățile structurate și măsurate ale arhitecturii la fluiditatea și spontaneitatea modei, creând în acest proces o sinteză unică care a influențat profund industria. Ca o veritabilă forță a naturii în lumea modei, legenda lui Ferré continuă să inspire și să fascineze, fiind un exemplu strălucit al ceea ce înseamnă să îți urmezi pasiunea și să devii o forță inovatoare în domeniul tău.

Detalii

Greutate
0.1 kg
Tip produs
Normal

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review