Gel de duș cu migdale Aroma, Kneipp, 200ml

Kneipp
21,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Kneipp
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Balsam de duș pentru îngrijirea pielii cu flori de migdal de la Kneipp®: Delicat și Hrănitor

Îngrijirea pielii nu se limitează doar la produsele pe care le aplicăm după duș sau baie. Momentul dușului poate fi, de asemenea, esențial pentru a oferi pielii nutrienții necesari. Acesta este principiul după care s-a ghidat Kneipp atunci când a creat balsamul de duș cu flori de migdal.

Beneficii și Proprietăți

Balsamul de duș Kneipp® este proiectat pentru a răspunde nevoilor pielii sensibile și uscate. Are o serie de beneficii esențiale:

1. Curățare blândă: Formula sa asigură o curățare delicată, fără a agresa pielea.
2. Hidratare intensă: Combinând uleiul de migdal și untul de shea, balsamul hidratează în profunzime și previne uscarea pielii.
3. Protecție: Ajută la menținerea barierei naturale de protecție a pielii.
4. Senzație îmbunătățită: Datorită ingredientelor sale naturale, pielea se simte mai bine atât în timpul dușului, cât și după.

O studiere științifică a confirmat faptul că balsamul ajută la păstrarea nivelului de hidratare al pielii atunci când este folosit.

Compoziție

Printre ingredientele sale se numără: apa, ulei de migdal, ulei de jojoba, unt de shea și extract de floare de migdal. De asemenea, conține uleiuri esențiale precum cel de Amyris Balsamifera și Pogostemon Cablin care îmbogățesc formula cu proprietăți terapeutice și oferă un parfum plăcut.

Notă de avertizare: Acesta este un produs cosmetic. Nu este destinat consumului și trebuie păstrat departe de copii.

Fără ingrediente de origine animală: Acesta este un detaliu care va fi apreciat de cei ce adoptă un stil de viață vegan sau de cei preocupați de etică în produsele de îngrijire personală.


Balsamul de duș cu flori de migdal de la Kneipp® reprezintă o soluție excelentă pentru cei care își doresc o piele hidratată, protejată și răsfățată cu ingrediente naturale de cea mai bună calitate. Alege să îți îngrijești pielea cu delicatețe și eficiență, chiar și în timpul dușului.

Descriere brand

"Natură și Expertiză": Filosofia din Spatele Produselor Kneipp

Când vorbim despre îngrijirea personală, multe companii promit rezultate rapide, folosind ingrediente complexe și chimice. Kneipp, însă, merge pe un drum diferit. Cu o filosofie centrată pe "Natură și Expertiză", brandul arată că putem avea încredere în puterea naturii, combinată cu cea mai avansată știință.

1. Simbolul încredințării în natură

Pe produsele Kneipp veți descoperi un simbol distinct: "Nature et expertise". Acesta nu este doar un logo, ci o promisiune. Promite că în spatele fiecărui produs se află o combinație dintre eficacitatea clinică și puritatea naturală.

2. Utilizarea științei pentru a descoperi puterea naturii

Kneipp nu se bazează doar pe ingrediente naturale. Folosesc știința ca instrument pentru a descoperi, analiza și aplica cele mai eficiente componente pe care natura le poate oferi. Deși principiile active de origine vegetală sunt preferate, nu se fac compromisuri în privința calității sau eficacității.

3. Misiunea de a găsi echilibrul perfect

Nu toate produsele Kneipp sunt certificate ca fiind cosmetice naturale, dar asta nu înseamnă că sunt mai puțin sigure sau eficiente. Indiferent de certificare, Kneipp se asigură că fiecare produs respectă standarde stricte, depășind chiar și cerințele legale.

4. Testare și inovație

Fiecare produs este rodul muncii unei echipe de experți științifici, testat intensiv prin studii independente. Acest lucru garantează că produsele sunt în armonie cu cele mai recente descoperiri din dermatologie, aromatologie și cercetarea bazată pe produse naturale.

5. Rezultatul final: Pasiunea întâlnirii dintre natură și știință

Echipa de Cercetare și Dezvoltare a Kneipp își asumă responsabilitatea de a crea produse care să unească în mod armonios natura și știința. Scopul? A oferi consumatorilor produse eficiente, tolerate perfect de piele și de o calitate incontestabilă.

În concluzie, Kneipp reprezintă un exemplu de cum putem îmbina tradiția și inovația, natura și știința, pentru a crea produse care să ne îmbunătățească sănătatea și starea de bine. Este o invitație de a ne reevalua alegerea produselor și de a ne orienta către o abordare mai holistică și conștientă.

Detalii

Categorii
Greutate
0.3 kg
Brand
Tip produs
Cu ingrediente naturale

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review