Fond de ten True Match Foundation 8.5Dw Toffee Caramel 30Ml, L`Oreal Paris

L'Oreal Paris
73,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
L'Oreal Paris
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descopera formula imbunatatita a fondului de ten True Match de la L'Oreal Paris, acum infuzat cu acid hialuronic! 80% crema hidratanta si pigmenti minerali.

Fara limite intre fondul de ten si pielea ta!

Descriere brand

L'Oréal Paris: Poveștea unui Gigant în Lumea Frumuseții

Când ne gândim la brandurile care au modelat și au definit industria frumuseții, L'Oréal Paris se evidențiază ca fiind unul dintre cele mai iconice. Cu o istorie ce datează din 1909 și cu un angajament neclintit față de inovație, diversitate și excelență, L'Oréal Paris a devenit mult mai mult decât un simplu brand; este o mișcare culturală în sine.

Origini și evoluție: Începând cu Eugène Schueller, un chimist tânăr care a inventat una dintre primele formule de vopsea de păr, L'Oréal a fost la avangarda tehnologiei și a cercetării. Schueller a avut viziunea de a combina știința cu estetica, creând produse care nu doar că arată bine, dar și se simt bine și funcționează. Acest angajament față de inovație a continuat să fie la inima brandului L'Oréal de-a lungul decadelor.

Diversitate și incluziune: În ultimele decenii, L'Oréal Paris a devenit cunoscut pentru promovarea diversității și incluziunii. Campaniile lor publicitare au inclus o gamă largă de modele de diferite vârste, etnii și tipuri de corp, subliniind mesajul lor emblematic: "Pentru că tu merită!" (în original, "Because you're worth it!"). Aceasta nu este doar o frază de marketing; este un ethos care definește modul în care L'Oréal percepe frumusețea - ca fiind unică, individuală și merituoasă de sărbătorit.

Durabilitate și responsabilitate: Cu o creștere a conștiinței ecologice în societate, L'Oréal Paris a adoptat inițiative verzi, angajându-se într-o călătorie spre durabilitate. Fie că este vorba de ambalaje reciclabile, de reducerea amprentei de carbon sau de susținerea cauzelor legate de mediu, brandul își asumă responsabilitatea față de planetă.

Gama de produse: De la produse de îngrijire a părului, la cosmetice și produse de îngrijire a pielii, L'Oréal Paris oferă o gamă largă care satisface nevoile unei audiențe diverse. Calitatea produselor lor a fost recunoscută nu numai de consumatori, ci și de profesioniștii din industrie.

Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review