Balsam colorant Milk Shake Direct Colour Lilac, 200ml

131,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Este o culoare de păr cu condiționare directă, perfectă pentru cei cărora le place să-și reînnoiască aspectul des. Colorantul milk shake este formulat fără amoniac și nu necesită oxidanți, ideal pentru crearea unor servicii de colorare reflexe rapide cu rezultate excelente.

CUM SE APLICĂ MILK SHAKE CONDITIONARE DIRECT COLOR

Distribuiți pe părul spălat și uscat cu prosopul
Timp de procesare de la 5 la 20 de minute
Se emulsionează cu puțină apă
Clătiți

În cazul nuanțelor intense, folosiți un șampon ușor

TEHNOLOGIE

Proteine de lapte
unt de shea
ulei de argan
Integrity 41

Descriere brand

milk_shake® este o marcă profesională de îngrijire a părului de salon, care oferă o gamă completă de produse de calitate pentru a îmbunătăți și menține frumusețea naturală a părului.

milk_shake® oferă beneficiile laptelui și fructelor pentru bunăstare și frumusețe pentru a satisface nevoile consumatorilor exigenți și ale profesioniștilor din salon.

milk_shake® face parte din grupul de concept z-one, o companie italiană tânără, inovatoare și dinamică, care oferă produse profesionale pentru păr și înfrumusețare în întreaga lume.

z.one concept™ a fost fondat în 1999 în Italia, care este cunoscută drept una dintre cele mai dificile și competitive regiuni de afaceri profesionale pentru păr din Europa. În câțiva ani, z.one concept™ a obținut rezultate semnificative în rândul producătorilor de produse de îngrijire a părului și a fost recunoscut de experții din industrie drept „cel mai inovator brand emergent din ultimii ani”.

Produsele de păr milk_shake® sunt o gamă uimitoare de produse profesionale pentru păr, inspirate din natură. Filosofia produselor de păr milk_shake® este simplă, folosiți puterea și frumusețea naturii pentru a obține un păr uimitor pentru toate ocaziile.

Produsele de păr milk_shake® sunt realizate dintr-un amestec uimitor de ingrediente profesionale, inclusiv proteine ​​din lapte, care vor fi hrana divină pentru părul tău.

milk_shake® oferă un portofoliu fantastic de produse care includ o gamă de șampon, balsam, tratamente intensive pentru păr și produse pentru coafarea părului, care vor deveni toate completările perfecte la rutina zilnică de îngrijire a părului.

Detalii

Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review