Apă de parfum, No. 2, BEVERLY HILLS POLO CLUB, 50 ml

48,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Pentru o atingere feminină relaxată, șic și glamour în același timp!
Acorduri aromatice și florale pentru un parfum proaspăt și delicat, cu accente naturale însorite...

Apă de Parfum No. 2 de la BEVERLY HILLS POLO CLUB: Eleganța Californiană într-un Strop

Beverly Hills - un nume care evocă imagini de lux, glamour și celebrități. Când aceste conotații sunt împletite cu prestigiul și istoria Clubului de Polo, rezultatul este o esență încântătoare, gândită să fie la înălțimea așteptărilor celor mai rafinate gusturi. Apa de parfum No. 2 de la BEVERLY HILLS POLO CLUB este exact acea combinație: un mix seducător între șic și relaxare, perfect pentru femeia modernă care vrea să impresioneze fără prea mult efort.

Notele Olfactive: O Simfonie Aromatică

No. 2 se deschide cu acorduri luminoase și aerisite, întruchipând prospețimea unei dimineți în Beverly Hills, cu cerul albastru și palmierii valsurându-se în adierea vântului. Primul val aromatic, proaspăt și revigorant, îmbrățișează simțurile și invită la explorare.

În inima parfumului, esențele florale vin să confere profunzime și complexitate. Aici, florile se deschid în toată splendoarea lor, evocând grădinile luxuriante și somptuoase ale vilelor din Beverly Hills. Este un buchet floral delicat și feminin, ce echilibrează perfect prospețimea notelor de vârf.

Finalul, cu accente naturale însorite, este o aluzie la climatul californian blând și la atmosfera plăcută de pe coastele sale. Aceste note de bază adaugă o senzualitate subtilă și o notă de maturitate, fixând parfumul pe piele pentru ore în șir.

Design și Prezentare

Ambalajul reflectă esența brandului BEVERLY HILLS POLO CLUB - o combinație de sportivitate, tradiție și eleganță. Sticla de 50 ml este atât de practică cât și elegantă, putând fi purtată cu ușurință în geantă pentru reîmprospătări rapide pe parcursul zilei.


Apă de parfum No. 2 de la BEVERLY HILLS POLO CLUB este o interpretare olfactivă a stilului de viață de la Beverly Hills - o combinație perfectă între agitația orașului și liniștea și luxul zonei rezidențiale. Este o esență pentru femeia care dorește să combine glamour-ul cu relaxarea, fără compromisuri. O alegere excelentă pentru cei care caută un parfum care să evoce spiritul Californiei și să ofere o doză de strălucire în fiecare zi.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review